avrupa ligi ternananın hocam sen lige ağırlık ver![]()
avrupa ligi ternananın hocam sen lige ağırlık ver![]()
3 maça çıktık 7 puan aldık. Mestella'da Barça'nın fişini çektik.
CSKA'yı madara ettik
yeni messi = mussi
Benim takımım böyle elenir, 90 dakikanın her saniyesinde gol arayarak !! 9 kişiyle sonuna kadar hak eden bizdik..
Valencia yakışmış la bence![]()
Artık biyerde duralım. Yalama olduk iyice
Mantovadaki son günümde kaptanlar vvikernes ve çağrı larracuy korkmazgöz'ü yanıma çağırmıştım ve onlara dedimki benim artık gitmem gerek yıllardır sizinleyim bir aileyiz benden sonra takım size emanet, bu şehri bu taraftarı üzmeyin, üzmediler bıraktığım gibi sahaya çıkıp canlarını dişlerine taktılar uzaktan izledim onları, göz ucuyla benim bıraktığım gibi "yürek" lerini koydular maçlara, canlarını dişlerine taktılar "şeref" "onur" koydular.
Fakat hepsi onlar gibi olmadı ilk fırsatta takımın kuyusunu kazdılar. Gazzi ve Thiago Alcantara ilk fırsatta takımı satıp juventusa gittiler. Dayanamıyorum artık mantovamın itilip kakılmasına, benim takımım bu değil, benim takımım bu olamaz.
Bunları hak etmiyor mantova. Benim takımım itilip kakılamaz !
Bekle güzel şehrim, bekle..
Hadi bakalım Mantova'ya yol gözüküyor...![]()
Daha fazla Mantovanın 4'lü 5'li ittifaklara boyun eğmesine, ezilmesine dayanamadık.
Kariyeri mantova ile bitireceğim. Hiç transfer yapamayacağız. Altyapıdan çıkardığımız oyuncularla devam edeceğiz ve onların gelişimine zaman harcayacağız.
Ayriyetten CL kupası ve Dünya kupası almamış bir ülkeyle dünya kupasını alıp kariyeri sonlandırıcam arkdaşlar.
"DİK OYNA MANTOVAM"
Efsane olmak başka ne dersek o ikiletme olmaz.
Alt yapıda işlenmeye hazır 1-2 genç var oda bize yeter
MANDRELLI ben kulüpten ayrıldıktan sonra altyapıdan çıkan yıldız. Canavar gibi. Profilini paylaşırım bi ara. Takım onun üzerinde dönecek.
hocam bitane çağrı vardı lakap taktığın noldu ölmüşmü o![]()
hocam niye bitiriyorsunuz yaaaaaa
Harika olmuş Mantova'ya dönüş.Bu sefer efsaneden de öte birşey olacaz artık Dünya Çapı olmak koy hedefini bir de Ternana'yı küme düşürtelim şike yapıp![]()
Hocam yolun yine Mantova'ya düştü , bu sezon Ternana'yı maçlarda dağıtmalısın![]()
Öldür ternanayı.![]()
Ternanayı çin işkencesi paklar=) saldır mantova=)
Altyapımızdan çıkan Mandrelli şuanda takımın en yetenekli oyuncusu olarak göze çarpıyor.
Bizden önceki menajer Larracuy'u gönderme kararı almış. Antrenör yapardık. Kısmet değilmiş Cagliaride başarılar. Yıllarını verdi Mantova'ya.
Bu regende daha yeni altyapı ürünü 5 yıldız pa var işlicez bunu
Ayrıca şuandaki bütün personelle yollarımızı ayırma kararı aldık.
Herşey mantova için.
la bu nasıl bir kariyer böyle ilk başlarda temadan dolayı bakmadım sonra bakıyım dedim bakmaz olaydım girdim 2 3 saatim gitti lan seni mahkemeye veriyorum !
Ben ne ara Cagliari'ye gittim, menajer oyunu bu !!
Jübile bile teklif etmediniz adiler !!
tamam bana her gün 5 bin dolar ver anlaşalım 3 ay boyunca ?