1 ile 30 arası toplam 269 sonuç

Konu: i Rossoneri | A.C Milan - Cenker Güner

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Kaka'nın tek sıkıntısı sakatlandığında kısa süreli değilde uzun süreli sakatlanması hele ki hep tam kıvama geldiği dediğin anda bi sakatlık bütün planları bozuyor
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Deplasman da 4-1-2-2-1 italya için ideal gibi iceride 4-2-4 ile gel geç yapar milan o hucum hattiyla ama takimda sanki sol kanat eksiği var gibi di natale ve baines i gördüm sıklıkla
    Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    İstikrarsız sonuçlar almış olsan da gayet iyi bir konumdasın. Ligde seri galibiyet yaptığın takdirde şampiyonluk adaylarından birisi olabilirsin.
    Quote Originally Posted by lochnes View Post
    kariyerin çok güzel olmuş hızlıca okudm bu arada forma paketini paylaşabilirmisin
    #MakiLee

Bu ara yolunu sanırım buldum, kendisini 2-3 maçta bir izine yolluyorum. 2-3 gün dinlenince işe yaradığını farkettim.

Yeni sezonda daha az sakatlanmasını umuyoruz, bu sezon az oynayabildi sakatlıklar yüzünden ancak seneye daha fazla oynayacak eminim.

#19karabulut07

Taktiksel olarak sorun pek yok olsa da çözülüyor ama dediğin gibi Sol'da bir sorun var.

Baines'den bir BaLe yaratmaya çalıştım aslında asist olarak çok iyi katkı sağladı ancak sakatlık sorunu oluştu.

Transfer döneminde bir oyuncu alacaktım, beğendiğim tarzda yapıma uygun bir oyuncu bulamadım. Sezon sonu umarım buluruz, sol tarafı güçlendirmek istiyorum..

Acelem yok, devre arası 100 milyon harcayıp oyunun bilindik adamlarını toplayıp şuan kupanın tadını çıkarıyo olabilirdim ancak oyunda da olsa gerçekçi yaklaşımla transfer yapmayı seviyorum.

#Moussa Sow

Şampiyonluk zor hatta imkansız Milan teknik direktörü olarak ben bunu net bir şekilde söylüyorum

Bu sezon imkansız diyebilirim Juve kaybedecek bir takım değil buradan vermeyecektir. Biz de son 3 hafta o zor 3 maçı kazancak bir takım şuan değiliz.

Gelecek sezon şampiyonluk için oynayacağım orası ayrı..

#lochnes

Dostum geç gördüm özür dilerim öncelikle.

Yarın forma paketini bir şey olmaz ise paylaşacağım, teşekkür ederim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final - Real Madrid

Bu etaptaki tek İtalyan olmanın gururu ile başlayalım..

Real Madrid eşleşmesi çok zor oldu, ben Leverkusen'i çok istemiştim ancak olmadı. Madrid ofansif olarak turnuvanın en iyi takımı bunu '35' gol ile en çok gol atanı olmaları destekliyor..

Turnuvada bu etaba kadar namağlup olarak gelmeleri de görülen bir diğer istatistik, şampiyonluğun büyük adaylarından birisi Real Madrid.

Açıkcası Ronaldo'yu nasıl tutarım, BaLe'i ne yapsak.. gibi düşüncelerim yok. Bir bütün olarak düşünüyorum..

Yönetimin istediği etaba gelmiş bulunuyoruz, buradan sonrası ekstra olacaktır. Ben bu ekstra tura geçmek istiyorum ve şartlar ne olursa olsun zorlayacağım ancak elenirsek baskısı üzerimizde yok.

En azından elensek bile San Siro'yu onlara dar edip turnuvadaki ilk yenilgilerini tattırmak istiyoruz..

Kaka bu maç için bileniyor, ben umutluyum bir şeyler yapacağız...

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Robinho'nun son maçları artık, sezon sonu hazır bir ivme yakalamışken satacağız.

Bu sezon aldığımız katkı inanılmaz onu da söylemek gerek, attığı gol sayısı zaten anlatıyor her şeyi.

Silvestre, Constant ve Honda hariç son dönemki klasik diziliş ve oyunculardı, bu 2 maçı kesinlikle 6 puan ile tamamlamak gerekiyordu biz de gerekeni yaptık.

Livorno maçı yakaladığımız istatistik mükemmel, takım ve taktik iyi işliyor.

Kapalı savunmalara karşı bir kilit açma sorunumuz var, Torino çok iyi savundu bunun yanında etkili kontralarda yakaladı.

Biz atamayınca atamayan bir takım olduğumuz için ne kadar çok topla oynarsak oynayalım olmayınca olmuyor.

Abate'nin şişirdiği topa kafayı mükemmel uzatan Berbatov '88 de hayati bir gol ile 3 puan'ı yazdırdı hanemize..

Bir önceki maça bakışla mükemmel oynayıp, oynatmadığımız bir maç oldu.

Robinho'nun erken golü kontrolü ele almamızı kolaylaştırdı ve sonradan gelen Balotelli golü ki bana göre çok gecikti, galibiyeti getiren anlardı bizim için...

Bu 2 maçta şaşmamak önemliydi, şampiyonluk yarışını kovalarken bir yandan da 2.'liği sağlama almak istiyorum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri