En İyi Performanslar

Nocerino - Bu sezon orta sahanın vazgeçilmez adamıydı, bazı maçlar hariç harika performasını sezon geneline yaydı.

Gelecek sezonda kadroda kalmasını istediğim oyuncuların başında geliyor.

Montolivo - Başlarda forma şansı vermesem de sonradan bir aldı formayı ve bırakmadı.

2. yarı neredeyse her maç MC olarak takımda mükemmel bir performans sergiledi. Gelecek sezon Kaka ile daha da iyi olacaklarını düşünüyorum..

El Shaarawy - Takımda sağlam olan tek kanat oyuncum, bazen sağda bazen de solda görev verdim ve her iki kanatta da istediğimi aldım.

Gelecek sezon karşı kanat'a da bir oyuncu alırsak işimiz çok daha kolaylaşır. Çok iyi bir sezon geçiren El Shaarawy'i bırakmak gibi bir niyetimiz yok..

Kaka - Efsanemiz, herkes gider bir tek o kalır

Satmak gibi bir niyetim yok, Milan forması altında yapacak jübilesini inşAllah. Bu sezon özellikle ilk yarı çok büyük sakatlık sorunu yaşadı.

2. yarı ise neredeyse sakatlanmadı bile diyebiliriz. Gelecek sezon daha da iyi oynayacağını düşünüyorum ve Kaka'ya güveniyorum..

Robinho - Gelelim beklenmedik bir performans sergileyen Robinho'muza.

Çok başarılı bir sezon geçirdi, bu kadar iyi olacağını tahmin etmezdim. Gelecek sezon bizimle olmayacak hazır iyi oynamışken bir takıma okutmak amacındayım..

Takımın şampiyonluğunda ve Avrupada final oynamasında mutlak pay sahibi Robinho.