Evet Arkadaşlar daha önce iki kariyer açtım fakat birinde crash dumps diğerinde bazı ailevi sağlık sebeplerinden dolayı güncelleme yapamadım.Umarım bu kariyeri eksiksiz ve güzel bir şekilde götürürüz
Kardeş Ülke Azerbaycan ve yine onların önemli bir temsilcisi olan Neftçi Bakü ekibi ile anlaştık imzalar atıldı görev başlasın !!!
Azerbaycan Milli Takımı
Sovyet Sosyalist Cumhuriyetleri Birliği'nin dağılmasından sonra bağımsızlığını kazanan Azerbaycan'ın milli takımı ilk resmi maçına 1992 yılında çıkmıştır. 1994 yılında 96'Avrupa Şampiyonası elemelerine katılarak Avrupa arenasında boy göstermeye başlamıştır. 1999 yılında Lihtenştayn'ı 4-0 yenerek tarihindeki en farklı skoru elde eden Azerbaycan Milli Takımı'nın 1995 yılında Fransa'ya karşı aldığı 10-0'lık yenilgi ise tarihindeki en farklı yenilgi olmuştur. Tüm turnuvalarda bazı güclü takımlara çelme takmasıyla meşhurdur.
Neftçi Bakü
Neftçi Peşəkar Futbol Klubu Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de kurulmuş bir Azeri futbol kulübüdür. Kulüp 1937 yılında Sovyetler döneminde Azeri neftçileri(petrolcüleri) tarafından kurulmuştur. 1937-1968 yılları arasında Neftyanik olarak adlandırılırken, 1969 yılından itibaren Neftçi adıyla spor yaşamını sürdürmektedir. Azerbaycan liglerinin en büyük kulüplerinden biri olan Neftçi, Sovyet Ligi'nde oynadığı sıralardaki en büyük başarısını 1966 yılında üçüncü olarak kaydetmiştir. Azerbaycan Premier Liginde 1992, 1995/96. 1996/97, 2003/04, 2004/05, 2010/2011, 2011/2012 sezonlarında şampiyonluk sevincini tadan kulüp, 2006 yılında Bağımsız Devletler Topluluğu Kupası'nı havaya kaldırmıştır. Ayrıca, Neftçi PFK Azerbaycan futbolu tarihinde şuan için ilk ve tek azeri takımıdır ki, UEFA Avrupa Liginin gruplarına kalmayı başarmıştır.
Hayırlı Olsun
Kuralları okudum kabul ediyorum