Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: FC Bakü Ve Azerbaycan Milli Takımı ile Tam Gaz Devam / Sezon 4

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Cool FC Bakü Ve Azerbaycan Milli Takımı ile Tam Gaz Devam / Sezon 4

Evet Arkadaşlar daha önce iki kariyer açtım fakat birinde crash dumps diğerinde bazı ailevi sağlık sebeplerinden dolayı güncelleme yapamadım.Umarım bu kariyeri eksiksiz ve güzel bir şekilde götürürüz

Kardeş Ülke Azerbaycan ve yine onların önemli bir temsilcisi olan Neftçi Bakü ekibi ile anlaştık imzalar atıldı görev başlasın !!!

Azerbaycan Milli Takımı

Sovyet Sosyalist Cumhuriyetleri Birliği'nin dağılmasından sonra bağımsızlığını kazanan Azerbaycan'ın milli takımı ilk resmi maçına 1992 yılında çıkmıştır. 1994 yılında 96'Avrupa Şampiyonası elemelerine katılarak Avrupa arenasında boy göstermeye başlamıştır. 1999 yılında Lihtenştayn'ı 4-0 yenerek tarihindeki en farklı skoru elde eden Azerbaycan Milli Takımı'nın 1995 yılında Fransa'ya karşı aldığı 10-0'lık yenilgi ise tarihindeki en farklı yenilgi olmuştur. Tüm turnuvalarda bazı güclü takımlara çelme takmasıyla meşhurdur.

Neftçi Bakü

Neftçi Peşəkar Futbol Klubu Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de kurulmuş bir Azeri futbol kulübüdür. Kulüp 1937 yılında Sovyetler döneminde Azeri neftçileri(petrolcüleri) tarafından kurulmuştur. 1937-1968 yılları arasında Neftyanik olarak adlandırılırken, 1969 yılından itibaren Neftçi adıyla spor yaşamını sürdürmektedir. Azerbaycan liglerinin en büyük kulüplerinden biri olan Neftçi, Sovyet Ligi'nde oynadığı sıralardaki en büyük başarısını 1966 yılında üçüncü olarak kaydetmiştir. Azerbaycan Premier Liginde 1992, 1995/96. 1996/97, 2003/04, 2004/05, 2010/2011, 2011/2012 sezonlarında şampiyonluk sevincini tadan kulüp, 2006 yılında Bağımsız Devletler Topluluğu Kupası'nı havaya kaldırmıştır. Ayrıca, Neftçi PFK Azerbaycan futbolu tarihinde şuan için ilk ve tek azeri takımıdır ki, UEFA Avrupa Liginin gruplarına kalmayı başarmıştır.

Hayırlı Olsun

Kuralları okudum kabul ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Başarılar. FK BAKU takımı ile kariyer yapmıştım oldukça zevkli olmuştu.Takipteyim

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Zevkli bir kariyer olacağa benziyor , başarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar. Güzel bir kariyer olacak inşallah qardaş.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güzel kariyer olur. Biride kazakistanı alsın

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Evet Neftci Bakü takımı ile an itibari ile şu taktik ve oyuncularla sahaya cıkacağız ligde 8 yabancı oynatabiliyoruz.Elimde çok kaliteli iki kalecim var birisi İsviçre Milli Takımı'nın da kaleciligini yapmış Leoni diğeri Sırp Stamenkovic.Fakat yabancı kontejanınıda düşünerek onları satmak istiyorum bu sezon kalemizi ekrandada gördügünüz üzere
    18'lik Balayev koruyacak.Takımın diğer önemli isimleri Mitreski,Şükürov,Wobay,Ramos,Bruno,Canales ve Nasimov.

Canales'ten çok şey bekliyorum ligin açık ara en iyi santraforu görünüyor gecmiş performansıda bunu gösteriyor zaten

Canales Profil

Gelelim Azerbaycan takımına.Allaha emanet bir kadromuz var 2 3 tane iş görür adamımız mevcut kafamda şu sistem var

Oyunda sadece Azerbaycan ve Brezilya 3.lige kadar açtım ucuz ve gözüme kestirebildigim brezilyalıları genç yaşta alıp Azeri pasaportu kazandırmak aynı zamanda kulüp takımı ile gelen parayı altyapıya yatırıp azeri oyuncularla onları harmanlamak bakalım olacak mı işte Azerbaycan A Milli Futbol Takımı

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Başarılar. Bakü zevkli olacaktır.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

başarılar hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Benim favori futbolcum Allahverdi( y )ev'dir Başarılar.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hepinize teşekkürler arkadaşlar inşallah birlikte çok keyifli vakit geçireceğiz

Milli Takım Fikstürümüz İlk rakipte şansımıza Rusya

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Hepinize teşekkürler arkadaşlar inşallah birlikte çok keyifli vakit geçireceğiz

Milli Takım Fikstürümüz İlk rakipte şansımıza Rusya

Rusya maçından pek ümidim yok ama Kuzey İrlanda'dan puan koparabiliriz

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Benim favori futbolcum Allahverdi( y )ev'dir Başarılar.
    Allahverdiyev , Mehdiyev , İmamverdiyev, Hacıyev bu soyisimlerden anlaşılıyor ki Azerbaycan'lılar dinlerine çok bağlılar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Neftçi Bakü Hazırlık Maçları

Neftçi Rubin Kazan

Neftçi Dinamo Moskova

Dinamo Moskova maçından sonra bizim takım

CSKA Moskova Maçı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Rusya maçından pek ümidim yok ama Kuzey İrlanda'dan puan koparabiliriz

Allahverdiyev , Mehdiyev , İmamverdiyev, Hacıyev bu soyisimlerden anlaşılıyor ki Azerbaycan'lılar dinlerine çok bağlılar
    Search kısmına Allah yazınca cıkan isimler ülkede

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Allahverdi Allahverdiyev ve Allahşühür İsayev

Bu arada hazırlık maçlarını zorlu takımlara karşı oynamışız ama yine de çok yiyip çok atmışız , gol yeme sorunumuzu çözmeliyiz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Evet yedik ama sorun bir niye yedik Şaka maka evet üç maç sonunda göze çarpan bazı etkenler var nedir bunlar hemen izah edelim

Bir kere oynadıgımız üç maçta rusya liginin önemli ekipleriyleydi
    Düşündügüm taktik işe yarıyor gibi kanatları iyi kullanıyoruz
    Orta Sahadaki Eric Ramos gitmek istedi yolladım mı tabi ki hayır Esir ettim oynayacak
    Stoper eksigimiz bariz Mitreski iyi hoş yanındaki Saşa yeterli değil

Genel anlamda ligi götürebiliecek kadromuz var ama avrupa için zor ben zaten avrupadan gelecek parayı bekliyorum

ŞL ilk tur maçında rakibimiz Macar ekibi Debrecen olacak

Ayrıca sizlere bazı oyuncu profilleri paylaşmak istiyorum aralarından birini alma niyetindeyim daha teklifleri vermedim sizce hangisi olmalı

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Costa ve Serginho arasında kaldım bende

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İkisi de gelmiyo zaten sanırım kulüp itibari ile alakalı üçüncü lig topçusu bizi beğenmedigine göre

Debrecen maçı rezalet oynadık ilk yarı arka arkaya gelen goller açık söylim kazanırım düşüncesi ile cıkmıştım oyunda olmayan oyunun kendi yarattığı şu profilde görmüş oldugunuz zat-ı muhterem bizi patates etti

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Sadece Hızı 14 ama 4 gol atmış

Yalnız kötü oynamışız , adamların 23 şutu var hocaaamm..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Sadece Hızı 14 ama 4 gol atmış

Yalnız kötü oynamışız , adamların 23 şutu var hocaaamm..
    Sorma Lesandro ya aynen savunma çöktü bizde rövanşta yüklen komutu ile saldırdık veeeee

Deplasman golü avantajı ile rakibimizi eledik 3.turdaki rakibimiz RED BULL SALZBURG

hocam başarılar güzel seçim türkler yabancı sayılıyomu orda onu merak ettim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    hocam başarılar güzel seçim türkler yabancı sayılıyomu orda onu merak ettim
    Benim indirdigim Azerbaycan Ligi yamasında sayılmıyor sanırım kurallarda yok Gerçekte de sayılıyor mu onu da bilmiyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Oyuncu Kaliteleri arasında büyük fark olan iki takım vardı sahada.İki maçtada duran toptan çok gol yedik.Hücum kısmında problem yok. Salzburg gibi bir takıma iki maçta 6 gol attık bu bizim için ligde yeterde artar diye düşündügümüz bir performans.200 bin € aldık aynı zamanda iyi para

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Orhan Aliyev kendisini gerçek hayatta zamanında Trabzonspor haberinde konu olarak görmüştüm oyunda şansıma karşıma cıkınca yaşınada bakınca vaayyytt bu o çocuk dedim.Gerçek hayatta bu cocuk Azerbaycan tarihinin en iyi futbolcusu olacak diyorlar oyundaki profilide 16 yaşındaki birisine göre muazzam 500 bin € verdim para önemli değildi Allahtan kulübü bıraktı ve o artık Neftçi'li

İşte Azeri Messi

Hatırlayacak olursak Red Bull Salzburg'a elenmistik ve UEFA Avrupa Ligi 1.turuna gittik.

Buradaki rakibimizde bize hiç yabancı değil

Trabzon maçı dostluk havasında geçer gibi,şansımız yok değil,Türk takımı sonuçta napacağı belli olmaz.Osman'da gayet iyiymiş,bu yaşında bile A milli de oynayabilir,adapte etmek lazım o çocuğu.

Nesil
    2012

Başarılar bi ara aynı takımla niyetlendim bende açmaya ama yemedi sen daha zorunu yapmışsın birde milli takım en az 7-8 sezon sürer bişeyler başarmak umarım sabırlısındır

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Orhan'ın şuanki profili bile Azerbaycan Ligi'ne göre yeterli , tam olarak 3-4 sene sonra milli takıma hazır olur

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Orhan su profili ile bile bu lig için yeter ama suan ileri uctaki oyuncularım da cok formda ne yapacagımı bilmiyorum acıkcası savunma da cok büyük sıkıntılarımız var Saşa Yunisoglu denen arkadaşa muhtacız stoperimiz yok oda en az 2 macta bir penaltı yapıyor kötünün iyisi yapacak bişe de yok

Evet Trabzon geldi demiştik çok bişe beklemiyordum takımdan nitekimde öyle oldu Fırtınaya Yakalandık

1.Maç

2.Maç

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Azerbaycan Ligi Başlıyor...

1.Hafta

2.Hafta

3.Hafta

4.Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Galibiyete ihtiyacımız var ama daha ligin başı toparlanırız..

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri