Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: Akigolar Süpriz Peşinde |Akhisar Belediye [1.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Exclamation Akigolar Süpriz Peşinde |Akhisar Belediye [1.Sezon]

Oyunun açığını bulduktan sonra son kariyerden soğuduğum için yeniden Trabzonspor ile kariyer açmak içime sinmedi. Bende biraz ara vereyim dedim. Lige ambargo koyacak bir takım yerine düşük iitbarlı takımlarla oynayıp avrupa için emek sarfederek gerek avrupa gerek ligde alın terinin kıymetini daha iyi anlama adına yine düşük itibarlı bir takım almaya karar verdim. Süper ligde pek kariyerim olmadığı ve son kariyerimin yarım kalmasından ötürü süperligde devam (:

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Başarılar Diaz'cığım

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim Güncel kadrolar ile mi yoksa geçen sezonki Gekas'lı kadro ile mi oynayacaksın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yav diazcığım seni severim, iyisin hoşsun fakat kafanda şişe kırasım var gel sana ternana forması giydirek gündüz stadyumuna gel dur la durduğun yerde

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar.
    TariboWest

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

10 sene içinde Akhisar'a ŞL kazandırman dileğiyle başarılar Diaz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar Juan. Türk oyuncularla haşır neşir olman dileğiyle iyi oyunlar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Başarılar Diaz'cığım
    Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Başarılar.
    tenk yu beyler (:
    Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Başarılar dilerim Güncel kadrolar ile mi yoksa geçen sezonki Gekas'lı kadro ile mi oynayacaksın
    Orjinal oyunun üzerinde fazla oynama yapmayı sevmiyorum yani herhangi bir yama kullanmıyorum. Şimdi kadoları güncellesek FM14 zevkine nasıl varırız (: hem fm14de kadrolarla beraber oyuncu potansilyelleri vs vs de değişecek son gün transferleri falan hiç ellemem o yüzden Gekaslı kadro olucak ama keşke satabilsem gekası (:
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Yav diazcığım seni severim, iyisin hoşsun fakat kafanda şişe kırasım var gel sana ternana forması giydirek gündüz stadyumuna gel dur la durduğun yerde
    Aga genelde elimden geldiğince uzun kalırım gelen teklifleri dahi reddederim ama nedense bir türlü dikiş tutturamadım çok fantazi denedim son kariyerde ise oyunun açığını bulduk tadı kalmıyor böyle olunca ):
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    10 sene içinde Akhisar'a ŞL kazandırman dileğiyle başarılar Diaz
    Bu seneden hedefimiz gizliden gizliye avrupa :P
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılar Juan. Türk oyuncularla haşır neşir olman dileğiyle iyi oyunlar
    ilk 1-2 sene neyse de daha sonrası için sağlam bir yerli kadrosu lazım 18de 5 yabancı epey sıkıntı oluyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Artık ufaktan start verelim..Artık klasikleşen bir Diaz girişi ile önce takımın tesisleri ve mali durumuna bakalım ardından hangi sistemle oynamayı düşünüyorum elimizde kimler var taktik analiz yapalım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Akhisar Belediyesi kurulduğu yıldan itibaren 2 ve 3. liglerde oynamış olup 2 sezon önce 1.lgie yükselmiş ilk sezonunda ligi 14. bitirip yine 1.ligde kalmayı başarmış ve ertesi sezon bir süpriz yaparak şampiyon olmuş ve süperlige çıkıştır. Müzemizdeki tek kupada geçtiğimiz yılın kupası.

Tesisleri falan gördüğünüz gibi leş atıyor. Bir ilçe takımı olduğu düşünülürse bence fena işler çıkarılmamış hele ki Manisa 1.ligdeyken ilçesi olarak süperligde mücadele etmek takdir edilesi bir başarı. Mali durumumuzda ortada gelirimiz vs hiçbirşeyimiz yok. Tabiri caizse karanlığı yırtmamız gerekecek. Kümede kalma sözü verdik zaten pek bütçe değişimi olmuyordu diğer sözleri versemde bende en düşük beklentiyi verdim ki belki ilerleyen dönemde ekstra bütçe verirler (olmaya olmazda hani bir umut)

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Öncelikle paramız falan yok yeni çıktığımız için klüp sağdan soldan ne kadar işe yarayacağını düşündüğü adam varsa toplamış yani oyuncularıda satamıyoruz..Yinede 3-5 oyuncu var elden çıkarabileceğimiz. Yedek kadro 18 yaş altı işimize yaramayanları falan gönderip maaş bütçesini açıp onu transfer bütçesine dahil edeceğiz.

Her hocanın belli bir oyun anlayışı mevcut ve gittiği takımlara bu sistemi oturtmak ister. Fakat çalıştırdığınız klüp düşük itibarlı ise işler biraz değişiyor. Burada öncelikli olarak mevcut kadrodan azami derecede faydalanmak durumundasınız. Yani oyunculara göre bir taktik anlayışı geliştirmelisiniz. İlk iş olarak kafamdaki sistemi bi kağıda yazdım sonra mevcut kadroya baktım

Haliyle ciddi farklar var. Mevcut kadroyla ve finansla biranda kafamdaki sisteme geçmek imkansız bizde yavaş yavaş geçiş yapmak adına önce dizilişlerimizi oturtalım dedik ve kadromuzdaki oyuncuları bu dizilime göre yerleştirdikten sonra oyuncuların yeteneğine göre taktiğimizi ayarlamaya koyulacaz. Dizilişe göre eksik bölgelerimizi belirledik şimdi pazara inip free kaliteli oyuncu avına çıkma vakti..haa birde iskandinavyaya uçak bileti aldım (:

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Biletler ne kadar İskandinavya

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Juan Diaz Sana Başarılar....

başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Başarılar Hocam.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Biletler ne kadar İskandinavya
    Benden para almıyolar artık (:
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Juan Diaz Sana Başarılar....
    Quote Originally Posted by PrimeMusic View Post
    başarılar.
    Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Başarılar Hocam.
    Eyv (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Önce Hazırlık Kampımızı verelim ardından transferleri..Transferin son günü yine hareketli saatler yaşandı. Son güne gelmeden ligde birkaç maç yaptık ancak sonuçlardan önce kopukluk olmaması adına transferler ardından sonuçları vermek istedim.

Transferlerimiz

ve an itibari ile mevcut kadromuz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Tesislerimiz kötü üstüne birde itibarımız yüzünden ve gözlem menzilimizin çok etkili olmamasından pek personel alamadık iç güveysinden hallice bir yardımcı ekip oluşturduk. En azından hele bir teknik ekibimiz olsun dedik sonra yavaş yavaş geliştiririz.

Oyuncu Profilleri
    Spoiler: Kaleciler 

Spoiler: Bekler 

Spoiler: Stoperler 

Spoiler: Orta Sahalar 

Spoiler: Forvetler 

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam. Transferler iyi.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kağıt üzerinde oluşturduğum kadroya bakıcna acaba Cl'yi zorlar mıyım dedim (: Sonra tabi rüya görme hele potadan uzak ol duruma göre belki üst sıraları zorlarız artık gittiğimiz yere kadar

Taktiğimiz beklediğimden daha kısa sürede oturdu. Akhisar takımı defans taktiği benimser diyordum geçmişte defans yapan takımlara sistemimi oturtmak uzun süre aldığı için korkuyordum ama kısa sürede taktiğimiz oturdu. Fakat 21 yeni oyuncuyu harmanlamak pek kolay olmayacak..Uyum falan hak getire üstüne birde çok kötü bir fikstürle başladık..Şuan potadayız

Son olarak transferlerle ilgili birkaç kelam edip sonuçları gireyim. Bu sefer herhangi bir kısıtlama getirmedim kendime (: Zaten takımın bütçesi ve itibarımız ortada..Tek kısıtlama bir önceki kariyerde bahsettiğim olay yönetimden para namına herhangi bir istekde bulunmayacam..

Unutmadan Gekası sattım. Sattım ama sezon sonu için.. Transferin son günü çok hararetli geçti.. Adili Endoğan adlı oyuncuyu bir önceki kariyerimden biliyodum nasıl oynuyor ve gelişiyor çok memnundum onu alabilmek adına nakit paraya ihtiyacımız vardı..Para edebilecek 2 oyuncum vardı diğer 2-3 oyuncuyuda maaşından kurtulmak ve bütçe oluşturmak adına kiraladım..Gekas ve Bikokodan birini satıp kasaya para koymamız lazımdı. Ama Gekasa Finneye mentorluk yapmasını söylemiştim. Gekas hem mental olarak hemde oyun içi tercihi olarak gayet sağlam. Finneyle sağlam bir abi-kardeş ilişkisi geçirirse Finne kısa sürede makina olabilirdi. Dolayısıyla Gekası satamazdım. Gekasa baktım peşinde Ordu-Bursa-Kayseri var yaşıda 32 yani bu saatten sonra özellikleride düşer bonservisi de..ama dediğim gibi mentor olarak kullanmakta istiyordum e nakitede ihtiyacım var..Çıkar yol olarak 1.5 milyon eden Bikokoyu nakte ihtiyacımdan dolayı yarı fiyatına gönderdim. Gekasıda kayseriden Salihle takasladım. Ancak bu takas sezn sonu gerçekleşecek. Böylece hem kasaya nakit koyarak Adiliyi aldım hem Gekasın mentorlugundan 1 sezon faydalanmış olacaz hem Gekas yaşlandı bonservisi düştü vs sorunlarla uğraşmıcaz hemde genç salihi almış olduk. Hülesa olduk.ça başarılı bir transfer dönemini geride bıraktık

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Huan Muan Juan Başarılar kardeşim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Başarılar hocam. Transferler iyi.
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Huan Muan Juan Başarılar kardeşim
    Eyv (: Akigoları pek sevdim (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu oranlar yanlış arkadaş benimde en az bi Beşiktaş bi Trabzon kadar şansım var

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

1.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

2.Hafta

3.Hafta

4.Hafta

Dediğim gibi kötü bir fikstür ve bizde maalesef sağ çıkamadık. Takımın tamamı yeni oyuncu olunca uyum sorunu hat safhada..Sezon başı yavaş yavaş uyum sağlayıp form tutarak ivme kazanmak yerine dibe vurduk. Moraller çöktü..Fakat tabeladaki skorları kesinlikle haketmedik. Skor koruyamama sıkıntımız var gibi ancak bunun tamamen uyum sorunu yüzünden kaynaklandığını düşünüyorum tabi benimde tercih hatalarım olabilir ancak oldukça şanssızız. Belediye maçında 3 Beşiktaş maçında 2 Trabzon maçında 1 Galatasaray maçında 1 topumuz direkte patladı ):

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

İst. ve GS maçları son dakikalarda kaçmış be

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Çok şanssız bir fikstüre denk gelmişsin bu maçlara moral bozmak yok anormal skorlar değil yani mühim olan içerde diğer anadolu kulüplerini yenelim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

GS deplasmanından puan alabiliyorsan, takımda iş var demektir. Form tutmaya başlayınca takım daha iyi olacaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    İst. ve GS maçları son dakikalarda kaçmış be
    Stoper hattı kaleci ve orta saha beklenilken düzeyde değil hatta takım olarak şuan uyum sorunu ve dil sorunu yaşıyoruz ilerleyen maçlarda skoru daha rahat koruyabiliriz
    Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Çok şanssız bir fikstüre denk gelmişsin bu maçlara moral bozmak yok anormal skorlar değil yani mühim olan içerde diğer anadolu kulüplerini yenelim
    Skorlar anormal değil ama yazılanı haketmedik belediye ve Gs karşısında 2 puanı kaybeden takım oluken Ts ve Bjk maçlarında oldukça olumlu top oynadık ama kadro kalitesi bakımından becerip topu içeri sokamadık kendi hatalarımıza kurban gittik
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    GS deplasmanından puan alabiliyorsan, takımda iş var demektir. Form tutmaya başlayınca takım daha iyi olacaktır.
    Ahh ahh az daha tt arenada indiriyorduk Galasarayı ama uzatmalarda yıkıldık ):

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Benim kariyere bi bak derim. Neler oldu neler

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri