Kağıt üzerinde oluşturduğum kadroya bakıcna acaba Cl'yi zorlar mıyım dedim (: Sonra tabi rüya görme hele potadan uzak ol duruma göre belki üst sıraları zorlarız artık gittiğimiz yere kadar
Taktiğimiz beklediğimden daha kısa sürede oturdu. Akhisar takımı defans taktiği benimser diyordum geçmişte defans yapan takımlara sistemimi oturtmak uzun süre aldığı için korkuyordum ama kısa sürede taktiğimiz oturdu. Fakat 21 yeni oyuncuyu harmanlamak pek kolay olmayacak..Uyum falan hak getire üstüne birde çok kötü bir fikstürle başladık..Şuan potadayız
Son olarak transferlerle ilgili birkaç kelam edip sonuçları gireyim. Bu sefer herhangi bir kısıtlama getirmedim kendime (: Zaten takımın bütçesi ve itibarımız ortada..Tek kısıtlama bir önceki kariyerde bahsettiğim olay yönetimden para namına herhangi bir istekde bulunmayacam..
Unutmadan Gekası sattım. Sattım ama sezon sonu için.. Transferin son günü çok hararetli geçti.. Adili Endoğan adlı oyuncuyu bir önceki kariyerimden biliyodum nasıl oynuyor ve gelişiyor çok memnundum onu alabilmek adına nakit paraya ihtiyacımız vardı..Para edebilecek 2 oyuncum vardı diğer 2-3 oyuncuyuda maaşından kurtulmak ve bütçe oluşturmak adına kiraladım..Gekas ve Bikokodan birini satıp kasaya para koymamız lazımdı. Ama Gekasa Finneye mentorluk yapmasını söylemiştim. Gekas hem mental olarak hemde oyun içi tercihi olarak gayet sağlam. Finneyle sağlam bir abi-kardeş ilişkisi geçirirse Finne kısa sürede makina olabilirdi. Dolayısıyla Gekası satamazdım. Gekasa baktım peşinde Ordu-Bursa-Kayseri var yaşıda 32 yani bu saatten sonra özellikleride düşer bonservisi de..ama dediğim gibi mentor olarak kullanmakta istiyordum e nakitede ihtiyacım var..Çıkar yol olarak 1.5 milyon eden Bikokoyu nakte ihtiyacımdan dolayı yarı fiyatına gönderdim. Gekasıda kayseriden Salihle takasladım. Ancak bu takas sezn sonu gerçekleşecek. Böylece hem kasaya nakit koyarak Adiliyi aldım hem Gekasın mentorlugundan 1 sezon faydalanmış olacaz hem Gekas yaşlandı bonservisi düştü vs sorunlarla uğraşmıcaz hemde genç salihi almış olduk. Hülesa olduk.ça başarılı bir transfer dönemini geride bıraktık