Basın Toplantısı

Süper Lig Kariyerinizi ardından 3.ligde küme düşmemeye oynayan bir takımın başına geldiniz ne düşünüyorsunuz bu görev için sizce riskli bir seçim değilmi kariyeriniz için?
Evet oldukça riskli ama risk almadan başarıya ulaşamazsınız , İmkanın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.

Takımınızda maddi sıkıntılar var ve personel sayınız kısıtlı bu durumun altından kalkabilecekmisiniz
Kalkmak için beni buraya getirdiler

Oyuncunuz Abdülkadir Kuzey Takımdan ayrılmasına kesin gözü ile bakılırken takımın başına geldiniz onu takımda tutabilcekmisiniz?
Abdulkadir klübümüz için çok kaliteli oyuncu bizimle devam etmesini isterim ama bunu sadece benim istemem yetmez

Gençlerbirliğinden ayrılmanızın ardından çok çabuk görev aldınız futbolu seviyor olmalısınız ?
Ankaradan buruk şekilde ayrıldım orada hedeflerim vardı ancak yarıda kaldı,bu beni daha çok hırslandırdı buradada bir misyonum var Türk Futbolunda İzmirin çok büyük önemi var ama son dönemlerde beklenen çıkışı yapamıyorlar ben burada İzmiri o şahşahalı günlerine geri dönmeleri için var gücümle mücadele edeceğim, Altayı önce bu durumdan kurtarmamız gerekiyor direnip kümede kalmayı başaracağız Futbolun sadece para olmadığını endistüriyel bir araç olmadığını ve Futbolun dinamiklerinde forma aşkı , arma aşkı olduğunu tüm Futbol severlere yeniden hatırlatacağız bu yöndeki mücadelemiz ve direnişimizi sonuna kadar sürdüreceğiz

Devraldığım takımın ligdeki pozisyonu