1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Galatasaray Kariyeri | 1. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaç gün olmuş konuyu açalı ama malesef hala onaylanmamış kendi adıma sizden özür diler başarılar dilerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Kaç gün olmuş konuyu açalı ama malesef hala onaylanmamış kendi adıma sizden özür diler başarılar dilerim.
    Est. hepimizin işleri güçleri var, altı üstü bir oyun özür dilenecek bir şey yok Teşekkür ederim

Ben şimdi bu arada 2 sezonu geçirdiğim 3. sezona girdiğim için bir kaç bilgi vermek istiyorum, öncelikle anlaşmalar AB vatandaşı gibi işlem görmesi içinmiş sanırım yani yabancı sınırına hiç etki etmedi

Ben şimdi 2 sezonu tek tek anlatıp sizleride soğutmak istemediğim için üzeri kapalı çektiğim bir kaç resimi atayım, bu sezondan itibaren anlatmaya başlarım

Spoiler: 1. Sezon 

Spoiler: 2. Sezon 

Bu iki sezon geride kaldığı için fazla üzerinde durmadım sadece gerekli bilgileri verdim. Şimdi bu sezona gelirsek öncelikle şuana kadarki transferlerimizden bahsetmek istiyorum, özellikle 3. sezonda ki 5+0+3 kuralı dolayısı ile tecrübeli bir kaç oyuncuyu kadromuza katmak zorunda kaldık

Spoiler içindeki resimlerin üzerinde pek durmadığım için direk attım bundan sonrakileri kesip atarım kotalarınız dolmasın

Mesaj Yetkileri