Half Back:
Düz mantık ile Yarı Bek diye çevrilebilirdi açıkcası sigorta bana pek mantıklı gelmiyor bu konuda, çünkü tam olarak sigorta görevi üstlenilen rol değil diye biliyorum ben bunu, hatta bir zamanlar şimdi adını unuttum o oyuncunun oynadığı bir rol bu, top kapma yeteneği düşük olan bir oyuncu için kırmızı kart sebebi diyebiliriz bunun için, yani buda demek oluyor ki aslında sigortadan çok uzak olan bir terim bu daha iyi bir isim bulunabilir tabi.

Wide Target Man:
Buna 4-5 sene önceki C.Ronaldo örneğini verebiliriz aslında, ama tam olarak olmasa da Man Utd. da oynadığı zamanlarda Hedef Kanat olarak oynuyordu zaten bir çok başarısınıda buna bağlıyorum ben Man Utd'ın. Benim en sevdiğim rol bu

Limited Full Back:
Chester takımının kullandığı rol, süper bir rol olsada oyunu 10 kişi oynamak anlamına gelen bir rol bu yüzden pekte tercih edilen bir taktik değil ama büyük maçlarda 4-5 yemekten kurtarabilir.

Complete Wing Back:
Tam Bek olarak çevrilebilirdi buda Yarı Bek mantığı ile Bunu tam olarak anlamadım ama Riera'nın geçen sene ileri çıkıp orta yapmasına bu ismi verebilir miyiz?

False Nine:
İyi bir oyuncun olmazsa maçı kaybettirebilecek bir taktik, umarım oyuna tam anlamı ile yansımıştır, çünkü topu içeri yerine kanatlara oynayan bir forvet, bir pozisyon kaçırmış demektir.