1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Oyuncu Görevleri Rehberi

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Regista için şu an en çok oturan maestro oldu.

Gizli libero aslında futbol terimi olarak da anlaşılır duruyor. Sigorta yerine kullanılabilir gayet.

Tam Donanımlı Bek için ne diyorsunuz? Bu "tam donanımlı" terimi içime sinmiyor. Buna uygun ne bulabiliriz?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Aydin View Post

Gizli libero aslında futbol terimi olarak da anlaşılır duruyor. Sigorta yerine kullanılabilir gayet.

Tam Donanımlı Bek için ne diyorsunuz? Bu "tam donanımlı" terimi içime sinmiyor. Buna uygun ne bulabiliriz?
    Tam Bek nasıl ? aslında tam bek değilde Full Bek der genelde sporcular falan.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Aydin View Post

Buna bir isim bulmak zor olsa gerek. Çünkü bizde bu işin maksimumu defansif ve ofansif bek. Ya da meşhur terimiyle iki yönü de iyi oynayan oyuncu diyoruz. Bu da hem merkezi orta saha hem kanat oyuncuları hem de bekler için kullanılabilir. Mecburen bu tarz kalıpları olduğu gibi kullanacağız.

Edit , bu tarz oyuncu olsa olsa kanat bek olur yahu. Başka bir anlam çıkaramıyorum.

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Half Back = ön libero olmuyormu?

Tam donanımlı bek ise gayet anlaşılır, bunun yerine çift yönlü bek de olabilir, çift yönlü ortasaha gibi.

Edit, defansif kanat ta olabilir.
    Çift yönlüyü ben de düşündüm açıkçası. Çünkü bizde başka bir terimi yok gibi.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri