Sayfa 4190 / 4326 İlkİlk ... 3190369040904140418041884189419041914192420042404290 ... SonSon
125,671 ile 125,700 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Beyler selam, aranızda daha önce kedi bakmış olan veya halen bakmakta olan var mı?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

7-8 yil once bakmistim onur

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Steame girince bi konuşuruz o zaman Arif.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dershanedeydim,sizin yazdıklarınızı göremedim beyler,yine de önerileriniz için sağolun dershane çıkışı gidip aldım.

http://shop.panasonic.com/shop/model/RP-DJS200-W

Bunu aldım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

beyaz kiz kulakligi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    beyaz kiz kulakligi
    Site benim değil abi,o resmi ben koymadım oraya,aldığım renk siyah.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Adama bak ya.

Biz burada birbirimize tavsiye etmişiz meğer kulaklıkları

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Adama bak ya.

Biz burada birbirimize tavsiye etmişiz meğer kulaklıkları
    Napıyım olum

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

A kişisine ağzıma ne geldiyse söyledim, hakkımı felanda haram ettiğimi söyledim. Umarım bu nefretim bir ömür devam eder.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    A kişisine ağzıma ne geldiyse söyledim, hakkımı felanda haram ettiğimi söyledim. Umarım bu nefretim bir ömür devam eder.
    Bu A bi kız mı? Seni bırakıp mı gitti? Haksız yere mi? Pişman olup geldi mi? Soruyorum çünkü şuan aynı durumdayım da.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bu A bi kız mı? Seni bırakıp mı gitti? Haksız yere mi? Pişman olup geldi mi? Soruyorum çünkü şuan aynı durumdayım da.
    A kız. 2 kere bırakıp gidip geri döndü. Haksız yere tabiki Geldi. Gelince bi cacık olmuyor.

Yok ya bunun kişiliğinde sorun var. Şimdi bişey yazıcam olmayacak. B'ye ağırlık veriyorum artık. Cenker'in dediği gibi aşkımı kalbime gömer devam ederim gerekirse. Sevince bişey olmuyor çünkü.

Çok da umrumda ya ne olacağı. Biraz da biz erkekler umursamaz takılalım.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ayip etmissin hakkimi helal etmiyorum falan duzgunce soluyebilirdin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Düzgün söylemiş işte, hakkımı helal etmiyorum demiş. Düzgün bir cümle. Öznesi yüklemi yerinde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bir insanın duygularıyla oynamak bu dünyada yapacağın en büyük suçtur. Gelip bi eşyamı çalsa, evimi yaksa daha az zararı olurdu. Sen bana o kadar hayal kurdur kurdur sonra bilmemne bilmemne. Kolay değil öyle bırakıp gitmek. Direk yüzüne de söyledim. "Sana yaptığım tüm iyilikler tek tek senden çıksın. 1 yıllık emeğin hepsi boşaymış" dedim.

Ayrıca

Umut verip güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın, gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...

Hz. Muhammed (s.a.v.)

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Düzgün söylemiş işte, hakkımı helal etmiyorum demiş. Düzgün bir cümle. Öznesi yüklemi yerinde.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence pisman olursun ilerde zamaninda bende senin gibi agzima geleni solemistim. o yuzden yani seni dusundugumden cihan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bence pisman olursun ilerde zamaninda bende senin gibi agzima geleni solemistim. o yuzden yani seni dusundugumden cihan.
    Valla ben önceden de beddua ettim. Daha doğrusu ah ettim. Bu "2 kere başkasıyla çıktı" dediğim olayların 2 sinde de çok güzel ahlar gönderdim. Hatta biri ramazana denk gelmişti Sahur + İftarda duble ah gönderdim. Hepsi de tuttu. Yine tutsun ahlarım. Benden başkasıyla ilişki yaşayamasın. Hepsinde yarım kalsın, değerimi anlasın. Biliyorum belki ağır sözler ama şuanki sinir ve nefretim bunları söylettiriyor. Adaleti zaten Allah ayarına göre verir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Cihan o kız seni sevmiyor dedim, hala da diyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bizde diyoruz sevmiyor sevse 2 kez ayni hatayi yapmazdi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Cihan o kız seni sevmiyor dedim, hala da diyorum.
    Sevmiyor yahu nokta

Halen anlamamak istemesini anlamıyorum ben Cihan'ın. Durum gerçekten vahim daha çok üzülür bu şekilde..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sahur + İftarda duble ah gönderdim.

harika

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

o diilde. Kız bnm ona yalan sölediğimi sanıyor. O yüzden bıraktı. Hala beni seviyor biliyorum ama bana güvenmiyor. Ama ona ben yalan sölemedim. Bunu bi türlü anlatamıyom. Vay arkadaaş. Neymiş bu böyle. Haksız yere yalan düşürülmek. Cihan kardeş bu durumlar zor. Umarım benim ki döner zira çok seviyoz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

%90ımızın başına gelmiştir bu olay hayatında, en cool ortam "çapkını" erkekler bile bunu yaşamıştır ama önemli olan bunu bir kere yaşamak, bu senin hatan degil, ikincisi olursa senin hatan. Ben ikincisine de düşmüştüm o ayrı

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Yaklaşık 1 haftadan fazladır kalçamda ağrı vardı doktora gittik 3.kez ve en sonunda kalçamda kıl dönmesi olduğu teşhis edildi.Bir takım şeyler aöyledi belimin altına kadar ki tüm kıllar falan kesilecek bu yöntemle bir ihtimal geçme şansı varmış geçmezse Şubat da ameliyat olacağım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Geçmiş olsun Burak,Şubat ayına kadar kıl dökücü krem kullanacaksın herhalde,doktor büyük ihtimal onu vermiştir.Eğer çok büyümediyse ve düzenli kullanırsan ameliyatlık bir durum olmaz sanıyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Sağolasın Oğuzhan Krem vermedi bir tabe alet var makine sakal falan keserlerken kullanıyorlar büyük makine değil küçükleri ondan aldık onunla yapacaz

Bu arada beyler aklıma 3 tane telefon yattı babam taksitler fazla diye ucuzuna yöneliyor biraz beklersem istediğimi alabilirim

Sony Xperia SP(Bunu beğendim) Sont Xperia M fiyatı ucuz babam buna yöneldi biraz ve son olarak HTC Desire 500 buda fiyatı ucuz bu telefonları beğendik fikirlerinizi merak ettim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Sağolasın Oğuzhan Krem vermedi bir tabe alet var makine sakal falan keserlerken kullanıyorlar büyük makine değil küçükleri ondan aldık onunla yapacaz

Bu arada beyler aklıma 3 tane telefon yattı babam taksitler fazla diye ucuzuna yöneliyor biraz beklersem istediğimi alabilirim

Sony Xperia SP(Bunu beğendim) Sont Xperia M fiyatı ucuz babam buna yöneldi biraz ve son olarak HTC Desire 500 buda fiyatı ucuz bu telefonları beğendik fikirlerinizi merak ettim
    Valla bilmiyorum en rahatı krem gibi duruyor ancak doktor ne verdiyse doğrudur o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biri kulaklık istiyor öteki aşk acısını anlatıyor beriki kıl dönmesi diyor. Sinirlerim bozuldu yeminle

Tosunum sen kulaklığını aldın güle güle kullan.

Burak kardeşim çok geçmiş olsun sana , inşallah ameliyatlık bir durum kalmaz.

Gelelim kuru fasulyenin faydalarına..

Cihan kardeşim en baştan yazdıklarını okudum. Öncelikle şunu söylemek isterim ki anlattıklarından yola çıkarak bu A kişisinin seni sevmediği kanaatine vardım. 11 aylık sürecinizde 1 kere başka biriyle deneyip olmadığını farketse belki bir nebze kabul edilebilir ancak 2 kez aynı şeyi yapmış olması tamamiyle senin duygularından haberdar olup (senin onu çok sevdiğini biliyor) Cihan nasıl olsa benim elimin altında , bir kenarda dursun mantığıyla hareket edip artık ya karşı taraftan posta yiyince ya da kendisi sıkılınca sana geri dönüyor. Kusura bakma kardeşim dost acı söyler ama hatun kişisi böyle işte yapacak bir şey yok. Hepsi için konuşmuyorum tabii ki ama genel itibariyle biraz değer verdiğini anlasınlar , ipleri bir kez kaçır elinden bir daha geri dönüşü olmuyor.

B kişisiyle A'yı unutmadan bir şeyler yaşamaya kalkma , bu kardeşin çok yaptı o işi çok da ah aldı. O yüzden belimi doğrultamıyorum ne zamandır ciddi manada. 3 hafta önce yeni başlayan bir ilişkiyi aylardır aklımda olan ama asla bir şeyler yaşanacağına ihtimal vermediğim biri yüzünden (ihtimaller doğunca) bitirdim. Çok üzdüm ayrılırken birlikte olduğum kızı. Diğer kızla bir şeyler yaşandı, küçük haylazlıklar oldu falan Ama Aradan 2 hafta geçti veya geçmedi , bu kız hemen hemen benim eski sevgilime söylediğim sözlere benzer şeyler söyleyerek muhabbeti bitirdi ve ben ciddi manada o kızın ahını aldığımı düşünüyorum. Epey de koydu bu diğer kız dediğim gibi benzer şeyler söyleyerek bitirince. Karşımdaki insana ne yaptığımı anladım.

Yani demem o ki aklından birini tamamiyle atmadan başkasıyla bir şeyler yaşamaya kalkma , insan üzme. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derler ya zibilyon kere doğru bir söz..

Ulan forumda ne çok güzin abla varmış hea

30. Default

Burak Sen Bence Ağda Seti Al Onların Faydasını Göremezsin

Yoksa Kalçayı ve de Kestaneyi Çizdirirsin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri