1 ile 30 arası toplam 384 sonuç

Konu: FM 2014 - Araştırma Hakkında Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Bide araştırmacılar lütfen veli kavlak ı forvet arkasında başaralı olarak yapmaktan vazgeçsinler
    Beşiktaş ta göze çarpanlar bunlar
    Gittikce daha da dusecektir bu deger. Adam sonucta Avusturya'dan ofansif orta saha/kanat oyuncusu olarak gelip, kendisini mucadeleci orta saha oyuncusuna donusturdu.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Gittikce daha da dusecektir bu deger. Adam sonucta Avusturya'dan ofansif orta saha/kanat oyuncusu olarak gelip, kendisini mucadeleci orta saha oyuncusuna donusturdu.
    carvalhal guti nin görevini ona vermeyeçalıştı tek suçlu o aslında ))

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    bişey daha sorabilirmiyim
    Beşiktaşın her maçına giden birisi olarak gerçekten olcay şahan ı zerre beğenmiyorum ama geçen sezonki istatislikleri neden hiç oyunda gelişmesine neden olmadı ? (11 gol 7 asist )

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    bişey daha sorabilirmiyim
    Beşiktaşın her maçına giden birisi olarak gerçekten olcay şahan ı zerre beğenmiyorum ama geçen sezonki istatislikleri neden hiç oyunda gelişmesine neden olmadı ? (11 gol 7 asist )
    Bitiricilik, ilk temas, soguk kanlilik, sezi gibi bir cok ozellik yukselmis durumda. Ayni zamanda bazi kisiler ozelliklerinde onemli yukselmeler var.

Hic gelismedigi konusunda katilamiyorum.

Mesaj Yetkileri