yani büyük ihtimal ben sizinle aynı oyunu oynamıyorum.şuan fenerbahce kariyerimle şubat ayına geldim yaklaşık 30 maç yaptım ve bu kadar saçma bir maç motoru görmedim.
herşeyden önce futbolcular YÜRÜYEREK ceza sahasına girip rahatça şut çekebiliyorlar.hem rakip hem kendi oyuncularım dahil.
kaleci elindeki topu dikmeye çalışırken tam önüne düşüyor top ve gol oluyor.bu en az 5 kez geldi başıma.
pres denen şey kesinlikle yok.futbolcular rahatlıkla sahanın içinde dolaşabiliyorlar.stay on feet komutunu yaparsanız futbolcular rakibinin yanında yürüyorlar,get stuck in yaparsanz da 2 maçta bir kırmızı kart var.
ha birde ben tv modda oynuyorum.her maç sürekli rakip takım oyuncularının ratinglerini gösteriyor.her mac kendi takımıma degistirmek zorunda kalıyorum.he birde bir maç asistan menejer volkan demirel kötü oynuyor diye 20.dk da onu çıkarmamı önerdi.
ve sakatlar.antrenman programında high yapmamın ne kadar etkisi olur bilemem ama o kadar cok sakatım oldu ki bir maça 5-4-1 formasyonuyla çıkmak zorunda kaldım.2 ay 3 ay sakatlar havada uçuşuyor.
bir çok arkadas begenmis maç motorunu ama ben maalesef hayal kırıklığı olarak görüyorm şu ana kadar.