ZTK Maçını son anda koparmışız onun dışında çok iyi gidiyoruz.
ZTK Maçını son anda koparmışız onun dışında çok iyi gidiyoruz.
Sinan Bolat Fenerbahçe'de
Porta'nın Türk file bekçisi Sinan Bolat Fenerbahçe ile anlaştı.Fenerbahçe transfer için Porto'ya 250 B € ödeyecek.
NTV SPOR
Erkan Zengin Fenerbahçe'de
Akmanoğlu'nun sene başından beri istediği Eskişehirpor'da oynayan kanat oyuncusu Erkan Zengin Fenerbahçe ile el sıkıştı.Sözleşmesi sona sene sonu erecek olan Erkan Fenerbahçe ile anlaştı.Teknik direktör Akmanoğlu transferin hemen takıma gelmesini istediğin den dolayı 925 B € Eskişehirspor kulübüne verilerek oyuncuyu takıma kazandırdı.
LİG TV
Fenerbahçe'de Yaprak Dökümü !
Volkan Demirel'in kaptanlığının alınmasın'dan sonra sıkıntı çıkaran oyuncular'dan Selçuk Şahin-Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'ün satılacak listesinde olduğu söylentiler arasında yer alıyor.Volkan Demirel'in de takım da ki saygısız davranışların'dan dolayı kesinlikle gönderileceği söyleniyor.
FANATİK
Sinan Bolat'ı erkenden alman iyi olmuş; fakat Volkan'ı en azından bu sezon için kesebilir mi soru işareti yaratıyor. Erkan Zengin'de vasat bir oyuncu bence. Yerli alternatif olarak düşündüğünü biliyorum fakat pek beğenmedim.![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Transferleri beğendim.
Beta olduğu için pek önem vermiyorum grafiğe 2.devreyi fikstür olarak paylaşacağım beyler.2.Sezon güzel bir kadro kurarım inşallah
GG77 gitmesin![]()
Maçlar çok iyi fakat seni kınıyorum Burak, Biz kariyerimizde Fenere 5 atıyoruz muyuz ?![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho