1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Mert Günok

Hybrid View

Ben Mert'in konsantrasyonuna taktım kafayı Neden bu kadar düşük anlamadım.Volkan'ın aldığı 7 değeri çok iyi hatta düşebilir ama Mert'in ben maçtan koptuğunu filan hiç görmedim.Bu kadar düşük girilmesi yanlış gibi geldi.Bana kalsa 11-12 gibi bir değer verirdim.

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Ben Mert'in konsantrasyonuna taktım kafayı Neden bu kadar düşük anlamadım.Volkan'ın aldığı 7 değeri çok iyi hatta düşebilir ama Mert'in ben maçtan koptuğunu filan hiç görmedim.Bu kadar düşük girilmesi yanlış gibi geldi.Bana kalsa 11-12 gibi bir değer verirdim.

En altta kaldı kaynadı galiba.Bir açıklama yapılabilir mi rica etsem.Sebebi ne gerçekten merak ediyorum

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    En altta kaldı kaynadı galiba.Bir açıklama yapılabilir mi rica etsem.Sebebi ne gerçekten merak ediyorum
    Geçen sezon resmen maçlarda dalıp gidiyordu. Keza Milli Takım'da da uyuyarak yedirdiği gollerden sonra bizim forum bile karışmıştı. Bu sezon farklı gidiyor. Şans bulur ve bu formda devam ederse değiştirilebilir.

Volkan bu sezona kötü başlamadı. Geçen sezon kaldığı yerden devam ediyor. Onda da aynı problem başladı. Zaten iyi konsantre bir kaleci değildi. Takım ne kadar çok pozisyon yedikçe hata yapması azalır. Aykut Kocaman'ın çok pozisyon yiyen takımında öne çıkmaması normal o yüzden. Geçen sezondan beri felaket durumda.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri