1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Selçuk İnan

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    09

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Peki.

Holmen ile Sneijder karsilastirmasi da alabilirmiyim? Holmen'in Hollanda pasaportu olsa daha fazla saygi gorurmuydu mesela?
    İşi niçin Fenerli oyuncularla kıyasa sokuyorsunuz ki anlam veremedim ? Selçuk'un futbol stili Baroninin aynısıdır bu futbolcu arkadaşımız x takımında da olsa aynı şeyi söylerdim. Bana Baroniden farkını anlatabilir misiniz benim göremediğim farklı cevheri nedir Selçuk'un. Bence cevap basit Türk pasaportu ve yabancı sınırı ama sizin görüşünüzüde öğrenmek isterim.

Sneijder gibi dünya klasında bir oyuncuyu Holmenle kıyaslamanız komik olmuş.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by alexdeozil View Post
    İşi niçin Fenerli oyuncularla kıyasa sokuyorsunuz ki anlam veremedim ? Selçuk'un futbol stili Baroninin aynısıdır bu futbolcu arkadaşımız x takımında da olsa aynı şeyi söylerdim. Bana Baroniden farkını anlatabilir misiniz benim göremediğim farklı cevheri nedir Selçuk'un. Bence cevap basit Türk pasaportu ve yabancı sınırı ama sizin görüşünüzüde öğrenmek isterim.

Sneijder gibi dünya klasında bir oyuncuyu Holmenle kıyaslamanız komik olmuş.
    Pardon ama Christian ile Selcuk kiyaslamasini ben yapmadim bu baslikta.

Bence de Selcuk ile Christian'i kiyaslamak biraz garip olmus.

Christian daha iyi dirpling yapar. Selcuk'un ise paslari cok daha iyidir.
    Christian daha tekniktir. Selcuk ise daha ozverili.
    Christian fantazi hareketler yapip gereksizce top kaptirir. Selcuk topu takimda tutmayi daha iyi basarir.

En onemlisi, Christian'in ne oyun icinde, ne de mactan maca surekliligi yoktur. Selcuk'un ise vardir.

Zaten Christian'dan sonra Fenerbahce'nin bilmem kac tane orta saha oyuncusu transfer etmesinin arkasinda da bunlar yatmiyor mu?

Mesaj Yetkileri