Pirlo toplamda 18 asist yapmış Seria a dan daha üstün turnuvalarda boy göstermiş uluslararası arena gibi, Pirlo gibi usta pasörle Selçuk karşılaştırılmaz, ligine bakarsak geçen sene Selçuk ligde napmış 5 mi 6 asist mi ?
Toure, Banega, Carrick, Alonso gibi saydığın oyuncular üstün defansif görevlerinin yanında bu işleride yapıyorlar. Selçuk'un işi sadece pas atmak neden saydıysanız bu oyunları anlamadım dünyalar kadar fark var aralarında.
Ben pas özelliği ve bazı zihinsel özellikleri yüksek olduğu için dünya klasındaki oyunculardan örnekler verdim hata yapıldığını anlarsınız diye Mesut 19 alırken Bastian 17 alırken biz Selçuk'a 18 vermişiz dersiniz diye yazmıştım ama nerde sizde malesef kabullenmek yok.
Baroni Emre örnekleri verilmiş 2-3 seneye dönerek puanlama verilmiyor bildiğim kadarıyla Dia'yı hatırlayalım yarım dönem sakat oynayamadı diye profil yerlerdeydi, siz dönemlik değerlendiriyorsunuz ama bazen işinize gelenleri böyle değerlendiriyorsunuz. Baroni Selçuk aynı işi yapmışlar ama 16 ca fark var halada anlatamadınız bu farkın sebebini.
Baştada belirttim futbolsever olarak yorum yaptığımı, hatalı gördüğüm şeyi yazarım bunun takımı olmaz nedense Fb li biri rakip takıma yorum yaparsa çekememezlik olarak algılanıyor buda ilginç bir durum. Selçuk 2-3 senedir balonunuz yani bu özelliklerde olsa çoktan avrupaya giderdi demekki avrupa sıradanlığını görmüş, sizde görürseniz memnun olurum.
Not olarakta verdiğiniz emeklere teşekkür ediyorum sayenizde 1-2 saat kafamızı dağıtıyoruz, sonuçta oyun bu yani ben kendi gözlemimi aktardım, burada takım savunması yapcak değilim eğlenmek için oynuyoruz, ''senin oyuncun benim oyuncumu geçmiş'' şeklinde bahsettiğiniz triplere girecek yaşlarıda geçeli çok oldu. Hayır saygısız bir üslupta kullanmadım Fenerlisin diye saldırmanızda garip yani neyse.
Kısacası Selçuk olmamış.