1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: moda olan oyuncular

Default moda olan oyuncular

konu başlığı biraz garip olabilir öyleyse düzeltirsiniz herneyse konuya gelelim. bilindiği gibi oyunun başında bazı oyuncular var. honda mehmet ekici reyes hakan çalhanoğlu ali adnan enes ünal vs. gibi bazı oyuncular var ucuza alınabilen ve şuan alınması oldukca moda olan oyuncular. bu oyuncuları kadrosuna katııp verim alan arkadaşlar varmı sizce alınmalımı bu tip oyuncular burdan yazarsanız sevinirim tabi bilinmeyen oyuncular varsa onlarıda yazabilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Hakan Çalhanoğlu ve Mehmet Ekici'yi aldım Hakanı Kasımpaşaya kiralık gönderdim,Mehmet Ekici ise as takımda özellikle AMC posizyonunda fena değildi..Rahatlıkla işin görür..Enes'ide takip ediyorum ancak büyük takımlar için henüz yeterli değil..

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Başlık güzel sevdim Moda oyunculardan mümkün oldukça uzak durmaya çalışıyorum. Herkesin kadrosunda aynı adamlar görmek oyundan soğutuyor beni.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

bu Reyes bildiğimiz Reyes mi haberim yoktu ondan
    turksportal...

Aynen bildigimiz reyes ben 10 milyona aldim fenerbahçeye. Turkiyeye geliyo yani ve fenada oynamiyo

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

keisuke honda alın herkese aldırın

nasıl oynatıyosun kardeşim hangi pozisyon rolde ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

3 lü ortasaha solunda emre defansif oyun kurucu sağında honda oyun kurucu arkalarında mehmet topal gizli libero

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Damiao bu sene bir harika dostum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gfblugano35 View Post
    konu başlığı biraz garip olabilir öyleyse düzeltirsiniz herneyse konuya gelelim. bilindiği gibi oyunun başında bazı oyuncular var. honda mehmet ekici reyes hakan çalhanoğlu ali adnan enes ünal vs. gibi bazı oyuncular var ucuza alınabilen ve şuan alınması oldukca moda olan oyuncular. bu oyuncuları kadrosuna katııp verim alan arkadaşlar varmı sizce alınmalımı bu tip oyuncular burdan yazarsanız sevinirim tabi bilinmeyen oyuncular varsa onlarıda yazabilirsiniz
    Bu soylediklerinizden Reyes haric hepsini aldim. Fakat noda olduklarini bilmiyordum... malum yabanci kontenjanina uymak icin mecburiyetten aldim ve Hakan Calhanoglu tatmin edici bir performans gosteriyor kanat oyuncu pzoisyonunda. Mehmet Ekiciyi ise her seride alirim potansiyeli okduguna inandigim bir oyuncu kendisi... Honda ise imza attirda oldugu icin ve senelik 2m ye oynayabikeceginden tercih sebebim oldu cokta memnunum. Her ortadahada her yerde oynayabiliyor

Mesaj Yetkileri