1.) Hazırlık maçlarında geçen seridede oynadığım 4-4-2 taktiğini bu seriyede uyarlamaya çalıştım , şuana kadar başaılı oldu gibi yapabileceğim en büyük takım olan Club Brugge ile son bir hazırlık maçı yapıp maçı 5-0 gibi bir skorla kazandık umarım hazırlıklar yanıltmaz , transferlere gelince her zaman oynayacağım taktiğe tam oturacak oyuncuyu almaya özen gösteriyorum , Mehmet Topuz'dan önce kafamda Xabi Prieto vardı , ama alamdım oyuncu transfere biraz olumsuz yaklaştı alternatif olarak Topuz'u aldım ( Çalışkan Kanat Oyuncusu ) olarak oynayacak , Caner ise direk Kanat çizgiye inip orta açmayı deneyecek şuana kadar çok başarılı

2.) Diğer bir taktiğimi ise Kontra olarak düşündüm bu taktik'de Topuz'a haliyle yer yok güçlü rakiplerle oynarken onun yerine o bölgede biraz daha hızlı top sürebilen bir oyuncu olması nedeniyle daha iyi kontraya kalkmamızı sağlayacak Kazım yer alacak , iki taktik arasında en büyük fark kontra taktiğimde haliyle olması gereken kanattan ve dikine pasları kullanıcaz bu taktiği çok fazla deneme fırsatı bulmadım ama kullandığım zamanlarda olumluydu.

3.) Gençlerden 3 oyuncuyu As takıma çektim FM 2013'de gelişimine hayran olduğum Ozan'ı da bu seride aynı şekilde geliştirmeyi planlıyorum Enes ise hazırlık maçlarında göz doldurdu her ne kadar 3 hafta kadar sakatlansada şuana kadar oynadığım 7 maçta tek fire vermek oldukça memnun ediciydi geçen seride hazırlık maçlarında ortalamam 4-5 oyuncuydu.
diğer genç oyuncumuz Ertuğrul Ersoy bu oyuncuyuda geliştirmek için sürekli fırsat vericem ama doğru zamanda ilk etapda takımın asıl 11'i biraz alışsın.

4.) Jem Karacan'ı alıp iki yönlü orta saha pozisyonunu ona emanet edeceğiz.