1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Arkadaşlar birileri gidip toplu uzun bir sekilde sigames forumlarında yazsın itirazları.
    Sanırım biraz üstte veya bir sayfa geride hem yazdığım itiraz hem de gelen cevap gözükmekte ; isterseniz gelen cevaba yanıt yazabilirim ama bana fikir vermelisiniz sağlam bir yanıt olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by resoag View Post

Sanırım biraz üstte veya bir sayfa geride hem yazdığım itiraz hem de gelen cevap gözükmekte ; isterseniz gelen cevaba yanıt yazabilirim ama bana fikir vermelisiniz sağlam bir yanıt olsun
    http://community.sigames.com/showthr...81#post9137981

O yazdığın yazıyı şu başlıkta yazarsan dikkate alınacaktır. Geri bildirim forumu orası.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

http://community.sigames.com/showthr...81#post9137981

O yazdığın yazıyı şu başlıkta yazarsan dikkate alınacaktır. Geri bildirim forumu orası.
    Ben support bölümünden yazdım , onlar tarafından gelen maili de yukarıda paylaştım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben support bölümünden yazdım , onlar tarafından gelen maili de yukarıda paylaştım
    Anladım da adam da seni foruma yönlendirmiş zaten.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Anladım da adam da seni foruma yönlendirmiş zaten.
    Haklısın da şöyle bir durum var ki oyunu hiç oynamadım 1 Kasım'ı bekliyorum ; sadece gördüğüm ve duyduğum hatalar üzerine değindim ; eğer şu an bu konuyu okuyan 35 kişi de destek verirse tekrar yazabilirim foruma (onlarınkine)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklısın da şöyle bir durum var ki oyunu hiç oynamadım 1 Kasım'ı bekliyorum ; sadece gördüğüm ve duyduğum hatalar üzerine değindim ; eğer şu an bu konuyu okuyan 35 kişi de destek verirse tekrar yazabilirim foruma (onlarınkine)
    Bende oynamadım fakat burada yazılanları dile getirmeye calıstım. Birileri yapmalı sonucta..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Yaz hocam şunu, ben yazdım, biraz nalına mıhına da vurdum, korkma küfür yok.

With 14.1.1 one of the positive sides of the new FM game, considering the beta version, has gone which is the transfer section. Before 14.1.1 it was even possible to allure a decent player from your rivals and to sell an unwanted player at a decent price. It seems that as this was highly valued from your customers, you have decided to destroy it in the new update. We had a quite good game playable before any updates to the beta version except a few errors in the match engine and you ruined it. It seems that we will have a nonplayable, garbage game in the February update thanks to your efforts. Seemingly, it is soooo hard to patch the erroneous sides of the game and keep the working ones. If you are insistent to work like this, we, FM lovers, would have to reconsider our contribution to your pockets thanks to this game.

Mesaj Yetkileri