1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Editör Hakkında Bilgi Paylaşım ve Yardım Platformu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Avrupa cezalarını editörden değiştirebilecek miyiz acaba, baktım ama bulamadım ben
    Editörden tüm cezaları kaldırıp denedim ama olmadı. Oyunun veritabanında özel bir ayarlama var sanırım, Editörden kaldırabilmek mümkün mü ? Şuan bilmiyorum, yine de kurcalamak lazım.
    Quote Originally Posted by di canio View Post
    Arkadaşlar editörün mevcut düzeninde bu değişiklikleri yapamıyorsunuz. Üstteki menülerden Kurallar içinde Gelişmiş Kurallara Çevir diye bir seçenek var. Onu aktive ederseniz bütün liglerdeki bütün kurallarla oynamanız mümkün oluyor (sanırım). Çok karmaşık. Epey incelemek lazım. Ben henüz yabancı formülünü bulamadım.
    O seçenek, herhangi bir kural eklediğiniz zaman Örn ; Lig kuralı aktif oluyor. Sanırım manuel olarak ayarladığımız sistemleri, sistematik bir hale getirmek için kısayol gibi bir buton. Sadece kural ekle ile ilgili bir yer kısacası.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Editörden tüm cezaları kaldırıp denedim ama olmadı. Oyunun veritabanında özel bir ayarlama var sanırım, Editörden kaldırabilmek mümkün mü ? Şuan bilmiyorum, yine de kurcalamak lazım.

O seçenek, herhangi bir kural eklediğiniz zaman Örn ; Lig kuralı aktif oluyor. Sanırım manuel olarak ayarladığımız sistemleri, sistematik bir hale getirmek için kısayol gibi bir buton. Sadece kural ekle ile ilgili bir yer kısacası.
    Şu an yabancı sayısının ayarlanabileceği bir yer buldum (ya da ben orası olduğunu sanıyorum). Ayarladım, yeni oyun açacağım birazdan test için. Yeni kural ekleyerek açılıyor bu seçenek ama mevcut lig sistemi üzerinde de oynanabiliyor. Önceki serilerde olduğu gibi Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig'i silip, yeniden kurmadan mevcut ligler içindeki kuralları düzenleyebiliyoruz. Sadece BAL'dan itibaren altındaki amatör ligleri ekledim ve düzenlemelerini yaptım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri