Evet arkadaşlar konu başlığında olduğu gibi hepiniz düşüncenizi yazın buraya ona göre bir karar verelim..
Evet arkadaşlar konu başlığında olduğu gibi hepiniz düşüncenizi yazın buraya ona göre bir karar verelim..
her oyunda mevcut kuralları kafanıza göre değiştirdiğinizde (bu değişim bazı oyunlarda wallhack ile oluyor mesela) yaptıklarınız hile olur.
Ortaya Bir Söylenti Çıktı Patladı Gitti
Ne AB imiş Bu Böyle;
Burada da Benzer Bir Konu Var
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117220
Şahsen Ben Tercih Etmem Doğal Olan Her Zaman Güzeldir Maksat Bu Zorlukta Başarmak Kolay Olduktan Sonra Neye Yarar
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
şike der geçerim
Bakin bilmem hilesini milesini ama ama söyle bi sorun var. Yaklasik 2 sezon sonra cl listesine yazcak kadar Türk oyuncu kalmiyo takimda buda büyük sorun. Ama oyunda Türk oyuncu eksikligi insani bina itiyo malesef. Su 6+2 yapilabilse 10 numara olur
2 tane regen paylaşmıştım türk,inanın 2018 in sonundayım türk oyuncu yok piyasada çok sinir bozucu bir durum..Bence bu durum aktifleştirebilir..
bence direk hile olur sonuçta gerçekte bu kural daha gerçekte uygulanmıyor..
valla o zaman dedelerle oynamak zorunda kalıyosun,hiçbana göre değil![]()
Oyun içi kuralların bir çoğu gerçeğe entegre edilmiş olarak oyunda önümüze sunuluyor. Bunlar üzerinde yapılan her değişiklik "Güncellemedir"
Not: Hile deyip sizi kırmayayım : )
...
Yapılan güncellemelere hile demek
Cs ye gungame sistemi kurduğunda Cs yi değişti hile yaptı demek
Yada bir GTA oyununa Türkiye Modunu eklediğinizde harita değişti hile demek ile aynı şeydir.
Eğer kişiye direkt olarak yardım etmiyor veya kişiyi diğerlerinden üstün kılacak bir duruma getirmiyorsa o şeye hile değil sadece değişiklik, mod veya güncelleme diyebiliriz.
Bir şeyin hile olması için kişiye direkt olarak etki etmesi gerekir. Örnek vermek gerekirse;
Oyuncunun tüm özelliklerini 20 yapmak hiledir.
Ligi diğer liglerden üste çıkartmak hiledir.
Oyuna direkt etki edecek değişiklikler yapmak (oyuncuyu bir takımdan diğer takıma geçirmek gibi) hiledir.
Ama eğer yapılan şey bir kişiyi yada kişileri diğerlerinden üste çıkartmıyorsa bu şeye hile değil en fazla düzenleme diyebiliriz. Türkiye ligini AB vatandaşlığından kaldırmak sadece gerçekciliği bozar ama buna hile diyemeyiz. Çünkü direkt olarak oyuna bir etkisi yok, ancak dolaylı yoldan bir etkisi olabilir ki eğer Tüm AB ülkelerinde blade_mir in yaptığı gibi yabancı sınırını kaldırırsak hiç bir şekilde oyuna etkisi olmaz. Buda bunun sadece bir güncelleme/mod olduğunu hile olmadığını gösterir.
Cs de wallhack açmak hiledir, çünkü sizi oyunculardan üstün tutar.
GTA da kodla bir şeyleri elde etmek hiledir, çünkü diğerlerinden üstün olursunuz.
Diğer bütün oyunlarda da bu böyledir.
Ama GTA da kalkıp 2 evi kaldırıp aradan yol geçirdiniz diye kimse size dönüp hile yaptın demez, çünkü yolun oyuna ne kadar bir etkisi olabilir. Ancak yarışları kazanmak için bunu yaparsanız dolaylı yoldan hile yapmış sayılırsınız. Yinede üzerinde tartışılabilecek bir konu![]()
keşke anket açılsa ve ona göre bi şey yapılsaben ciddi anlamda bu konuda forumun vereceği karara göre yapcam değişikliği. Genel söylenenler hile olacağı şeklinde. Ya oynamayacağım bizim ligi ya da ufak bi değişiklik yapabilirim. Ciddi anlamda anket açılsın ve isteyenler o sonuca göre hile mi değil mi diye düşünmeyip istiyolarsa değişiklik yapsın
![]()
Ama şunun da düşünülmesini istiyorum. Bence yarın, haftaya,3 ay sonra... Ne zaman olursa olsun seneye bu lig 5+0+3 ile gitmez. Gerekirse karar seneye eylülde değişir ama yine değişir. Ne güzeldi 6+2![]()
turksportal...
Bence hile olmaz. Gerçekte olması gereken ama federasyonun yapmadığı şeyi oyuna uyguluyorsun sadece.
Hem AB yasasını uygular hem de tüm Türk takımlarının alt yapılarını fullerim. Maksat oyuna renk gelsin.