1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Die Fohlen - FM 2014 Beta

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

Default Borussia Mönchengladbach "Die Fohlen" - FM 2014 Beta

Borussia Mönchengladbach

Borussia-Park

Taraftarımız

Hikaye;

Tarih: 29 Nisan 1978 Yer: Rhein Stadyumu

Hayal meyal hatırlıyorum Düsselfdorf’un o hareketli sokaklarını. Her iki tarafı kafeler, barlar ile çevirli bir caddeden bir sel misali mabedimize doğru uzanan ayak seslerini. Usul usul yürüyordu yüzlerce kişi. Ben ise hayatıma bu anlamı kazandıran babamın ellerine yapışmış ürkek ürkek ilerliyordum. Kalabalık içinde kaybolmaktan korkuyordum. Fakat bir yandan da taraftarlar arasında söylenen bestelere eşlik etmeye çalışıyordum. Bir ara babamın gözlerinin içine baktım. Endişeli gözlerle gittikçe yaklaşmakta olduğumuz Rhein stadyumuna bakıyordu. Yaklaşmakta olan maçı sanki şimdiden kafasında yaşıyordu.

Birkaç dakika sonra her zamanki yerimize kurulmuştuk. Rakim takımın futbolcuları ısınmak için sahaya indiğinde ise stattan bugün bile hala kulaklarımda olan müthiş bir uğultu yükseldi. Tüm stat hep bir ağzından bağırıyordu. Dile kolay 38.000 kişi sarı-siyahlı ekibe karşı aynı nefreti hissediyordu. Küfürler, hakaretler… Daha sonra bizimkiler sahaya yönelmişti. En önlerinde odamda posterleri asılı olan adam vardı. Bütün Gladbach şehri adeta ona tapınırdı. Babam onun için ilerlemiş yaşına rağmen hala aynı dirençte hala aynı azimle futboluna oynar, derdi. Belki de Gladbach’a duyduğum tutkuyu aşıladığı gibi Heynckes sempatisini de gizliden gizliye içime o yerleştirmişti.

Saat 15.30 geldiğinde ise santra noktasında Jupp Heynckes ve Simonsen bulunmaktaydı. Onların topa dokunuşları ile bütün şölen başlamıştı. Henüz ilk dakika idi. Santra vuruşundan sonra orta sahaya doğru top gönderilmişti. Kaptanımız Wimmer ileriye doğru hızla hareketlenen Heynckes’e doğru uzun bir pas attı. Heynckes ise sanki Dortmund’un başına geleceklerinin habercisi misali ceza yayı üzerinden sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Henüz ilk dakikadan Rhein stadyumu tam anlamıyla sevinçten yıkılıyordu. O gün belki de hayatımın en mutlu günlerinden biriydi. Daha sonra Heynckes aynı kaleye 4 gol daha attı. Gelişen her atağımızda ise top ağlarla buluşup durdu. O gün Dortmund’u sahaya gömmüştük. Bundesliga tarihinin en farklı galibiyetine renklerine gönül verdiğim takımım imza atmıştı: 12-0

O günden sonra Gladbach’ın durdurulamaz bir güce dönüşeceğini düşünmüştüm. Halbuki 70lerde yaşadığımız altın çağ bir süre sona erecek, gerisinde maziye hasretle bakan tıpkı babam gibi binlerce yaşlı göz bırakacaktı.

Günümüz;

Artık Gladbach'ın kaderi benim ellerimde.
    Last edited by ReaList : 22.Ekim.2013 at 18:58

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar dilerim

Nesil
    2012

Başarılar ,

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Başarılar hocam

başarılar güzel seçim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar ,
    Quote Originally Posted by resoag View Post
    Başarılar
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Başarılar hocam
    Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    başarılar güzel seçim
    Teşekkürler herkese.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Başarılar.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

Kadromuz

Yıldızlarımız

Marc-Andre ter Stegen

Patrick Hermann

Luuk de Jong

Diğer mesajda transfer çalışmaları ve sezon öncesi hazırlık...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İyi kariyer devamm

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fm13te xhaka nordveit ve ter-stegen mükemmeldi , bu oyunda da öyleyse geleceği çok sağlam bu takımın

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

Transferler

Jesper Juelsgaard - Sol bek - 1.4MN Pound

Geçen serilerden de tanıdığım bir oyuncu. Almanya liginin mücadeleci yapısına uygun, hızı ve devamlılığı ile ön plana çıkan bir isim.

Fredrik Semb - Defans Merkez - 675B Pound

Takımdaki deneyimli stoperlerin elinde pişmesini beklediğim genç bir isim. Öncelikli olarak takım içinde kendine yer edinmeye çalışacak.

Jonathan dos Santos - Defansif Orta Saha - 1.8MN Pound

Fm 2013'e göre Xhaka'nın özellikle mental açıdan gerilemesinden ötürü ortasahayı derleyip toplayacak gerek hücum gerekse defansif açından güvenebileceğim bir oyuncu transfer etmem gerekiyordu. Maliyeti ve özellikleri açısından en uygun isim dos Santos oldu.

Ve Gladbach bombayı patlattı:

Sadio Mane - Sol Açık - 3.7MN Pound

Büyük şeyler beklediğim yıldız adayım. Oyun anlayışıma birebir uyan ve teknik kapasitesi ile takıma çok şeyler katmasını beklediğim bir isim. Bu transferle beraber Gladbach'ın kanatları kariyer devam ettiği müddetçe garanti altına alınmış oldu. Solda Mane sağda Herrmann'ın takımın değişmez isimler olmasını bekliyorum.

Sezon Öncesi Hazırlıklar

Ve Gladbach Sahaya İndi:

Hazırlık Maçları

Genç yetenek Amin Younes fazlasıyla kendisini gösterdi. Zorlu bir sezon öncesi rotasyon açısından elimi güçlendirmiş oldu.

Takımın yeni taktiğe adaptasyon süreci beklediğimden daha hızlı gerçekleşecek gibi görünüyor. Bu maç gösterdi ki; yeni sezon öncesi oynadığı futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisi kazanacak bir Gladbach bizleri bekliyor.

Blackpool gibi fiziki açıdan güçlü bir takım karşısında göze hoş gelen bir futbol sonucunda alınan güzel bir galibiyet.

Kupa maçı öncesi morallari artırmak adına asistanın gözetiminde sahaya çıktığımız bir maç. Resmi maçlar öncesi son hazırlık maçımız da benim açımından gayet olumlu.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Hazırlık maçları güzel geçmiş

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Transferlerini sevdim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

DFB Pokal ( Almanya Kupası ) 1. TUR

Karlsruher 1 - 2 Gladbach

Etkileyici bir başlangıç yapmasak da dilediğimiz sonucu almayı başardık

1.HAFTA: Gladbach 1-0 Stuttgart

Hedef maçlarımızdan biriydi. Son dakikada gelen beni oldukça mutlu etti. Hücumsal anlamda sıkıntılarımız var, takımın biraz zamana ihtiyacı var sanırım

2.HAFTA: Augsburg 0 - 3 Gladbach

Ezdik, adeta ezdik. Rakibimizin zayıf yönlerinden faydalandık. Yeni transferlerimiz takıma adapte olmaya başladı. Gidişattan gayet memnunum.

Gladbach kenti genç yıldızlarının kaybına ağlıyor! Herrmann 4 ay sakat!

3.HAFTA: Gladbach 3-3 HSV

Ah ter Stegen, ah. Bize 2 puan kaybettirdin. Güçlü rakibimize karşı gayet iyi bir başlangıç yaptık ve ilk yarıyı 2-0 önde kapattık. 2.yarıda ter Stegen'in hataları ile geri düşsek de son dakikalarda Younes'un golü ile 1 puana razı oldu. Neyse nazar boncuğu olsun.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Maçlar iyi gidiyor Stegen düzelir oyunun en iyi kalecilerinden

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

Güncellemeden sonra helper.dll hatası aldığım için kariyere devam edemiyorum. Acaba bir arkadaş helper.dll dosyasını upload edebilir mi

Dosya burda olmalı (Program Files\Steam\steamapps\common\Football Manager 2014)

Çok teşekkürler şimdiden.

Mesaj Yetkileri