1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Editör Hakkında Bilgi Paylaşım ve Yardım Platformu

Hybrid View

Oyunun başında 3. ligi nasıl açabilirim?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by feneraydin View Post
    Oyunun başında 3. ligi nasıl açabilirim?
    Editör'den Ülke Kuralı ekleyerek bunu yapabilirsin. Kural ekleme hakkında bilgilendirici bir rehber tarzında yazıyı ilerleyen günlerde yazıp paylaşacam.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Editör'den Ülke Kuralı ekleyerek bunu yapabilirsin. Kural ekleme hakkında bilgilendirici bir rehber tarzında yazıyı ilerleyen günlerde yazıp paylaşacam.
    Saolasın. Takım kadroları gerçek oyuncularından kurulu olacak di mi açtığımda?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by feneraydin View Post
    Saolasın. Takım kadroları gerçek oyuncularından kurulu olacak di mi açtığımda?
    Eğer veritabanına girilmiş oyuncular varsa onlar sabit bir şekilde olur. Diğerleri maalesef oyunu kurduğumuz zaman "Oynanabilir takımlara oyuncu ekle" seçeneğini aktif ederek, regen oyunculardan oluşacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Eğer veritabanına girilmiş oyuncular varsa onlar sabit bir şekilde olur. Diğerleri maalesef oyunu kurduğumuz zaman "Oynanabilir takımlara oyuncu ekle" seçeneğini aktif ederek, regen oyunculardan oluşacak.
    Yalnız bu sene üçüncü lig kadrolarını fm kendisi yapmis. Hatta bi arkadaştan darıca takım kadrosunu istemiştim. Yolladı bütün oyuncular vardı.

Bi de belki konuyla ilgili değil kusra bakma ama bi soru daha sorup seni rahat bırakıyim fm betayi oynayan arkadaş dediğim gibi bana üçüncü ligdeki darıca kadrosunu yolladı bütün oyuncular vardı. Fakat ben demoyu indirip baktığımda sadece üç dört oyuncusu gerçekti. Diyeceğim şu ki yine yama mi bekleyeceğiz yoksa kadrolardaki sıkıntı demodan mi kaynaklı? Çünkü beta oynayan arkadaşta hepsi vardı.

Mesaj Yetkileri