1 ile 30 arası toplam 385 sonuç

Konu: Deli Gibi Sevmek Ruhumuzda Var|1.Sezon|OrtakKariyer|TS&BURSA

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

İki tarafada başarılar. İkinize canı gönülden bol transferler ve bol para diliyorum
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    İki tarafada başarılar. İkinize canı gönülden bol transferler ve bol para diliyorum
    Sağolasın Selim.Transfer işi zor bizde borç çok var bir şekilde bedava transfer kapmamız lazım bosmandan yoksa işimiz zor

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Sağolasın Selim.Transfer işi zor bizde borç çok var bir şekilde bedava transfer kapmamız lazım bosmandan yoksa işimiz zor
    O durumları biliyorum. Ben Trabzonspor ile ilk 2 sezon maddi kriz çekerken transfersiz geçirdim fakat bir baktım başka adamlar akmış gitmiş 6-7m harcamışlar bu parayı nereden buluyorlar merak ettim
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    O durumları biliyorum. Ben Trabzonspor ile ilk 2 sezon maddi kriz çekerken transfersiz geçirdim fakat bir baktım başka adamlar akmış gitmiş 6-7m harcamışlar bu parayı nereden buluyorlar merak ettim
    Bende trabzon kariyerimde transfersiz gittim kulüp kendini topluyo ama oyuncu satmadan almak trabzonda işlemiyo pek
    Quote Originally Posted by azaptar View Post
    başarılar kardeş,takipteyim.
    Teşekkürler renkdaş takipte kal

Mesaj Yetkileri