Ben Trabzonlu değilim kardeşim (: hatta karadenizli bile değilim (:
husumete gelince abidik gubidik şeyden düşman kesiliyoruz şu ülkede çok garip..Misal şuan bizimle Fener arasındaki husumet gibi (: Lakin düşmanlık ne klüp ne de klübü sevenlerle en azından benim için.. Belli başlı kişiler ve yaptıklarını komple camiaya yüklüyoruz sıkıntımız bu sapla samanı ayırt edemiyoruz
başarılar üstad![]()
Öncelikle sağaloasınız. Takım tavsiyeleri dikkate alınacaktır. Not ettim. İlk kariyer gerek oyunu öğrenme gerekse doğru olduğunu ve faydalı olacağını düşündüğüm şeyleri paylaşmak adına orta halli bir klüp olan tuttuğum takım Trabzonsporla başlamaya karar verdim. Diaz olarak beni bilirsiniz ki yüksek popülaritesi hatta orta halli takımlarla çalışmayı pek sevmem. Ama takdir edersinizki ne olursa olsun insanın aklı takımında kalıyor. başka takım çalıştırsak da bu böyle ama ilk kariyeri yukarda saydığım sebeblere binayen Türkiye ligi ve favori takımımla başlamayı ve ardından normal Diaz usulü kariyerlerle devam ederiz. bundan sonraki takımım ise Djurgarden..Baga abiye sözüm var (: ardından da muhtemelen bi San Marino gelecek