1 ile 30 arası toplam 385 sonuç

Konu: Deli Gibi Sevmek Ruhumuzda Var|1.Sezon|OrtakKariyer|TS&BURSA

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ciro iyi forvet 12 de fenere devre arası almıştım 20 gol atmıştı ama attığın 3 4 katını da kaçırmıştı hassan ise hızlı bir oyuncuymuş bu sene durum pek parlak değil

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    ciro iyi forvet 12 de fenere devre arası almıştım 20 gol atmıştı ama attığın 3 4 katını da kaçırmıştı hassan ise hızlı bir oyuncuymuş bu sene durum pek parlak değil
    Bu sene tek amaç avrupaya gitmek mali durumu topladık 2 sezon sonra stad geliyor o zamana kadar idare etmememiz lazımmali durum -17mndan -600 bine yükseldi inş dahada iyi olacak hazırlıklarda takım bomba gibi tek sorun onurun gitmesi

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Bu sene tek amaç avrupaya gitmek mali durumu topladık 2 sezon sonra stad geliyor o zamana kadar idare etmememiz lazımmali durum -17mndan -600 bine yükseldi inş dahada iyi olacak hazırlıklarda takım bomba gibi tek sorun onurun gitmesi
    Ertugrul var, onu alabilirsin. Sinan pahali olur, birde Aykut Ozer diye biri vardi galiba fena degildi ama FM14'de profili nasil bilmiyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Ertugrul var, onu alabilirsin. Sinan pahali olur, birde Aykut Ozer diye biri vardi galiba fena degildi ama FM14'de profili nasil bilmiyorum.
    Bulduk birini sağlam bir kaleci ilerdede satabiliriz tek sorun yabancı olması
    Quote Originally Posted by azaptar View Post
    Haklısın unutmuşum, fierroyu bedava alamaz mısın ne zaman bitiyor kontratı?
    Feyenoorda transfer olmuş 2018 de bitiyor kısacası o kapıda kapalı forvet lazım değil zaten ciro leblebi gibi atıyor şimdilik

Bunlarda son hamlelerimiz kaleci bedavaya geldi kaptan ise ne yazıkki gitti

Mesaj Yetkileri