Quote Originally Posted by di canio View Post
Eline sağlık dostum. İndirmedim ama görsellerden dikkatimi çeken birkaç şey oldu. 3. Lig'den düşen takım sayısı +2erden 12 ediyor, gerçekte 9 bu sayı. Her gruptan 3 takım düşüyor. Ayrıca her ne kadar gerçekteki sistemini oyuna aktarmak imkansız gibi bir şey olsa da BAL'da da son 2 takımın düşmesi mantıklı olan. DDüşen takım (renkler itibariyle) göremiyorum. BAL'ın altına lig eklemedin sanırım. Bu durumda veritabanındaki BAL altında yer alan, yani Süper Amatör ve Yerel Amatör Liglerdeki gerçek takımların yükselme şansı olmayacak.
kardeş bal liginin altında süper amatör ligi ekli yani düşen takımların yerine yenileri gelecek ve baldan son 2 takım alt lige düşüyor onda sıkıntı yok ancak bal da 11 grup olduğundan ve üstten düşen takım sayısı 9 olduğundan bazen çakışma problemleri oluyor özellikle editörün sınırlılığından dolayı o yüzden düşen takım sayısını 12 olarak yaptım. onun dışında gerçekteki sistemin birebir aynısını yapabilmem gerçekten imkansızdı. süper amatör lig genelde kullanılmadığından onu aktif etmedim sadece düşen çıkanlar ekli. resimde görebilirsin

mesela resimde de görebildiğin üzere bal'da play-off a her grubun sadece 2. leri katılıyor çünkü takım sayısı ve grup sayısı fazla olacağı için böyle seçtim. tabi istersen bu durumu değiştirebilirim gruplarda takım sayısı az olduğundan fikstürü biraz daha erken bitirip kalan süreyi daha çok takımın katılacağı play-off lu sisteme(lig,eleme hangisi size uygun gelirse) çevirebilirim.

bu arada yorumların ve önerilerin için teşekkürler
başka bir durum olursa bildirebilirsin