Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Southampton - Adanın Fethi Başlasın - 1.Sezon

Default Southampton - Adanın Fethi Başlasın - 1.Sezon

Tarihimiz :

Southampton FC, İngiltere'nin Southampton şehrinde 1885 yılında kurulan bir futbol kulübüdür.

1978'den 2005' kadar Premier Lig'de mücadele eden takım, 2005-2009 yılları arasında ise Championship'de oynadı. 2009 yılında iflas edip federasyondan 10 puan silme cezası alınca küme düştü ve League One'da mücadele etmeye başladı.

Kulübün en büyük başarıları 1983-84'de ligde Liverpool'un ardından aldıkları ikincilik ve yine aynı sezonda FA Cup'ı kazanmalarıdır.

2001 yılına kadar maçlarını The Dell Stadyumu'nda oynarken, 2001 yılında yeni yapılan St Mary's Stadyumu'na taşındı ve maçlarını burada oynamaya başladı.

Ezeli rakibi Portsmouth'la oynadığı maçlara Güney Sahil Derbisi (South Coast Derby) adı verilmiştir.

Başarılarımız :

Premier Lig İkinciliği: 1983–84

Championship İkinciliği: 1965–66, 1977–78

Football League Third Division Şampiyonluğu : 1959–60

Football League Third Division South Şampiyonluğu: 1921–22

FA Cup Şampiyonluğu : 1976
    FA Cup Finalistliği : 1900, 1902, 2003

İngiltere Lig Kupası Finalist: 1979

FA Community Shield Finalist: 1976

Texaco Cup Finalist: 1975

St Mary's Stadyumu

Seçilen Ligler
    İngiltere
    İspanya
    İtalya
    Rusya - İzlenebilir
    Last edited by raulbravokan : 03.Kasım.2013 at 19:35

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Teşekkürler resimler gelecek birazdan

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim kadronda iyi oyuncular var onları iyi şekilde kullanabilirsen ve şans da yanında olursa üst sıraları zorlarsın

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar dilerim.

İmza attır ile Pugliese ve Cerri sözleşme imzaladım . İkiside 17 yaşında italyan oyunculara yatırım yapıyorum

Morgan Schneiderlin Tottenham'a 21.5 m gidecek muhtemelen anlaşma sağlanırsa . Takımın en iyi oyuncularından ama bu teklife de hayır denmez

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Schneiderlin kadar iyisini bulabilir misin bilmiyorum ama iyi paraya satıyorsun.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Schneiderlin kadar iyisini bulabilir misin bilmiyorum ama iyi paraya satıyorsun.
    Evet gerçekten iyi oyuncu ama peşin 21.5 gerçekten iyi para transferler için iyi olacak açıkcası

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar Hocam

Hazırlık maçlarını iptal edip Türkiye turu yapıyorum taktik yarattım bakalım nasıl olacak . Klasik 4 2 3 1
    .

İlk hazırlık maçımız Antalyaspor
    Sonrasında Bursaspor Kasımpaşa Gençlerbirliği

Yalnız fikstür epey zorlu ilk haftalar atlatırsam bidaha rahatım

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Schnederlin'i aramaz bu takım çünkü mcde cork gibi ward-prowse gibi wanyama gibi önemli isimler var. Bu sene çok fazla kişinin yapmasını beklediğim bir kariyer So'ton. İyi bir DC ve GK alırsan kadro mükemmel olur , başarılar.

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Schnederlin'i aramaz bu takım çünkü mcde cork gibi ward-prowse gibi wanyama gibi önemli isimler var. Bu sene çok fazla kişinin yapmasını beklediğim bir kariyer So'ton. İyi bir DC ve GK alırsan kadro mükemmel olur , başarılar.
    Boruc yaşlı ama iyi profili var aklımda da iyi bir kaleci gelmiyor yinede araştıracağım . Defansta River Plateden Balanta yı aldım transferleri yakında paylaşacağım ss olarak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben Akinfeev'i 5.5 M€ ya aldım. Bir araştır, dene bakalım sen de.

Bir bakayım dostum teşekkürler

Honda ile 1.1.2014 tarihinde takımımıza gelecek ücretsiz olarak iyi bir oyuncu kaçırmak olmaz .

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by raulbravokan View Post
    Boruc yaşlı ama iyi profili var aklımda da iyi bir kaleci gelmiyor yinede araştıracağım . Defansta River Plateden Balanta yı aldım transferleri yakında paylaşacağım ss olarak
    Balanta iyi de AB statüsüne takılmıyor mu ? Boruc önceki serilerde iyiydi ama bu seride pek beğenmedim açıkçası.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Oyunu kaydetmeden başlamıştım elektrikler kesilince gitti hemen tekrar açtım baştaydım zaten

Transferlerimiz böyle takımı yeniden yarattım diyebilirim

Alberto Cerri (Forvet)

İmza attır ile biraz maaşını yüksek tuttum hemen aldım gelecekte iyi bir forvet olacağından şüphem yok zaten antreman tesislerimiz 4.5 yıldız antrenörleride elden geçircem biraz iyice pişip iyi oyuncu olacak

Mario Pugliese (DOS/OS)

Mario'da Cerri gibi imza attır ile yetiştirme bedeli ödeyerek kadroya kattım

Javi Espinoza (Os/OOSLM)

Barcelona B takımından çok düşük meblağ karşılığı kadroma kattım rotasyonda kullanacağım

Richairo Zivkovic (Forvet)

İmza Attır ile aldım gelecekte Hollanda Milli Takım Forveti olacağından şüphemiz yok ileriye dönük yatırımlarımız

Eder Alvarez Balanta (DM)

Defans Balanta'ya emanet bu sezon Lovren - Balanta ikilisini kullanacağım sıkça .

Simone Del Nero (SOL BEK - SOL AÇIK )

Bonservisi elindeydi kadroya derinlik katmak için aldım fenada değil özellikleri

Antoine Griezmann (SOL Kanat)

Lucas Romero (DOS-OS)

Orta sahada sıklıkla bu sezon kullanacağım oyunculardan biri argentin u20 kaptanı

Maxym Koval (GK)

Akinfeev transfer teklifi yolladım klubü ile anlaştık ama gelmek istemedi bundan dolayı bende Koval'e yöneldim baya bi ücret ödedim ama kale bi 10 15 yıl sağlam diyebiliriz

Daniele Rugani (DM)

Cerri ve Pugliese gibi Rugani'de imza attır ile aldım İtalyanların yeni jenerasyonu topladım yavaş yavaş Yedek stoper olarak kullanacağım pek sırıtacağını zannetmiyorum .

Eduarda Salvio (Sağ Açık)

Benficadan kiralık olarak kadroya ekledim faydası olacağını düşünüyorum .

Alvaro Morata (Sol Açık - Forvet)

Real Madrid uygun fiyata kabul etti 10 15m civarı bi paraya aldım normalde sözleşme fesih bedeli 180m diyordu ilginç Osvaldonun yedeği gerektiğinde oynatmayı da düşünüyorum .

Ogenyi Onazi (DOS-OS)

Defansif orta saha oyuncum genellikle bütün maçlarda kullanacağım

Pedro Obiang (DOS-OS)

Lucas Romero ile forma savaşına girecekler hangisini kullanacağım daha çok bilmiyorum

Alex Oxlade-Chamberlain (Orta saha her yönlü)

Eski yıldız futbolcumuzu tekrar klubümüze dahil ettik en önemli silahlardan biri olacak kuşkusuz
    Last edited by raulbravokan : 04.Kasım.2013 at 20:12

transferler güzel ama gaston ramirezi keşke satmasaydın hocam çok işine yarardı bir sezon oynatıp 2 katına satabilirdin.
    başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Transferler mükemmel , sattığın adamlar da öyle çok aranacak adamlar değil , çok iyi kadro kurmuşsun

Quote Originally Posted by ..JoaQuiN.. View Post
    transferler güzel ama gaston ramirezi keşke satmasaydın hocam çok işine yarardı bir sezon oynatıp 2 katına satabilirdin.
    başarılar
    Barcelona taktiği düşünüyorum 4 3 3 orta saha alışkın değil betada da denemiştim normal oyunda da hiç bir türlü verim alamıyordum .

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Transferler mükemmel , sattığın adamlar da öyle çok aranacak adamlar değil , çok iyi kadro kurmuşsun
    Baya bi uğraştım elden çıkarmak için iyi oldu takım gençleşti şimdi antrenörleri elden geçiyorum maksimum verimi alabilmek için

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Transferlere söyleyecek söz yok

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Oxlade ve Griezmann transferlerine bayıldım.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri