1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Yabancı sınırlaması

Hybrid View

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Mevctu düzende oynanabilen en alt lig 2. Lig. Ülke kuralı ekleyerek 3. Lig ve BAL'ı da ekleyince üstteki Kurallar menüsünde Gelişmiş Kurallara Çevir diye bir seçenek çıkıyor. Onu seçersek Türkiye için ayarladığımız tüm liglerin en ince ayrıntısına kadar ayarları önümüze geliyor. Buradan Süper Lig sekmesindeki Turnuva kısmına tıklayınca biraz alt tarafta Disiplin Kuralları İçeriği ve Maç Kuralları İçeriği diye 2 özellik var. Süper Lig'de Maç Kuralları içeriği 0 olarak işaretli. 1. Lig'de 1, 2. Lig'de 2. Soldaki liglerin sıralı olduğu menüde arada bir Türkiye seçeneği var. Onu genişlettikten sonra ise karşımıza Yedekler Kuralları ve Fikstür Kuralları gibi seçenekler geliyor. Fikstür Kuralları'nı genişletince 0, 1, 2, 3, 4 ... 20'ye kadar yeni sekme çıkıyor karşımıza. Süper Lig'de kullanılan 0 olduğu için onu düzenledim ben. Kurallar 0'a tıklıyoruz. Gelen ekranın en altında Kadro Seçimi Kuralları var. Buradan ekle diyerek Takım kadrosu, maç kadrosu, ilk 11'in yabancı, yaş sınırı gibi seçenekleri çıkıyor karşımıza. Ben bunları ayarladım ama Lig düşen-çıkan takım sayıları ile ilgili bir hata verdi. Onu çözemedim. Çözebilsem tewst edeceğim. Sizler de deneyin. Belki ben yanlış yerlerde düzenleme yapmışımdır.
    bu kadar aptalca bir dizayn olmaz. sigames foruma da yazdım, ingilizcesi olanlar okuyabilir. kural değiştimeye diye girsen bile önce tüm ligleri sıfırlayıp sana eklettiriyor. eklerken de kaç takım düşecek kaş takım çıkacak diye yine sana soruyor. her alt ligden sonra ordan düşenler nereye düşecek diye soruyor da soruyor. böyle dangalakça bir şey görmedim ki 32 senedir bizzat türkiye gibi bir ülkede yaşıyorum, siz hesap edin.

ilave: mesela 2. ligdeki takım sayısını kendi sıfır getirdi. database'de var mı bu bilgi, var. olan ligi kendi yok edip sonra bana kendi eklettiriyor, orayı sıfır getiriyor. sonra bana, "sıfır burası. sıfır olmaz. düşen, playoffa giren, direkt çıkan takım sayısını karşılayacak bir sayı girmedin" diyor.
    Last edited by hulleci : 03.Kasım.2013 at 22:21 Reason: ilave

Mesaj Yetkileri