1 ile 30 arası toplam 881 sonuç

Konu: FM 14 Oyun İçersinde Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2007

Bende bir de şu problem var bilmiyorum sadece bende mi var veya daha önce söylendi mi.

Duran Top ayarlarında, frikiklerde; bir oyuncuya kaleci markajı(ya da buna benzer kaleci ile ilgili bir şey) komutu verirseniz bazı frikiklerde o oyuncu bizim kalecinin yanında bekliyor. Hepsinde değil, bazılarında.

Burası ilginç olaylar başlığıymış ama bu da ilginç sayılır

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bende bir de şu problem var bilmiyorum sadece bende mi var veya daha önce söylendi mi.

Duran Top ayarlarında, frikiklerde; bir oyuncuya kaleci markajı(ya da buna benzer kaleci ile ilgili bir şey) komutu verirseniz bazı frikiklerde o oyuncu bizim kalecinin yanında bekliyor. Hepsinde değil, bazılarında.

Burası ilginç olaylar başlığıymış ama bu da ilginç sayılır
    aynen benimde dikkatimi çekti bu olay.frikiklerde penaltılarda ve bazı kornerlerde oluyor.

Quote Originally Posted by ..JoaQuiN.. View Post
    aynen benimde dikkatimi çekti bu olay.frikiklerde penaltılarda ve bazı kornerlerde oluyor.
    ben öyle bir komut vermedim ama bekliyor benim oyuncuda bazen

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

tamam hadi sene içersinde bazen olur gerçektede var örnekleri diyoruz ama üst üste oynadığım iki maç.

oyunda defans sistemi o kadar kötü bir haldeki rakipten tekniği, top sürmesi ne olursa olsun oyunun seçtiği bir adam 8 kişiyi geçip yoktan yere gol atabiliyor.
    ama bizim takım ne yaparsa yapsın her maç buffon'a karşı oynuyoruz.
    böyle saçmalık olmaz abiler gerçekçilik falan değil bu bu şu defans bugını bir an evvel düzeltsinler artık oyunu açasım gelmiyor hatırladıkça.

şu ikisinide ekliyim aynı sezondan.

eğer imkanım olsa şuan oyunu aynen iade eder paramı geri alırım.
    Last edited by kral_67 : 05.Kasım.2013 at 20:56

Quote Originally Posted by kral_67 View Post
    tamam hadi sene içersinde bazen olur gerçektede var örnekleri diyoruz ama üst üste oynadığım iki maç.

oyunda defans sistemi o kadar kötü bir haldeki rakipten tekniği, top sürmesi ne olursa olsun oyunun seçtiği bir adam 8 kişiyi geçip yoktan yere gol atabiliyor.
    ama bizim takım ne yaparsa yapsın her maç buffon'a karşı oynuyoruz.
    böyle saçmalık olmaz abiler gerçekçilik falan değil bu bu şu defans bugını bir an evvel düzeltsinler artık oyunu açasım gelmiyor hatırladıkça.

şu ikisinide ekliyim aynı sezondan.

eğer imkanım olsa şuan oyunu aynen iade eder paramı geri alırım.

aynı sıkıntı bendede oluyor. çok fazla şut kullanıyoruz çoğu dışarı gidiyor ve rakip bir geliyor tak gol

Mesaj Yetkileri