Geçen seride bende sürekli son anlarda yiyorum oturup rölanti taktiği hazırlamıştım bu seride yine yiyorum yine oturup hazırlayım kullanayım faydasını görürsem piyasaya cüzzi miktar karşılığı sürerim![]()
Ziraat Türkiye Kupası Maçları ;
- Kayserispor : 2 - Sarıyer : 0 (Ziraat Türkiye Kupası Ön.El 2.Turu)
- Kayserispor : 6 - K.Maraşspor : 1 (Ziraat Türkiye Kupası Ön.El 3.Turu)
- Kayserispor : 4 - Pendiksipr : 1 (Ziraat Türkiye Kupası Ön.El 4.Turu)
- Eskişehirspor : 0 - Kayserispor : 3 (Ziraat Türkiye Kupası Ön.El 5.Turu)
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Gruplar ;
-Bursaspor
-Galatasaray
-Gaziantepsor
-KAYSERİSPOR
Harika gidiyoruz şampiyonluk sakatlık felan olmassa süpriz olmaz![]()
Müthişsin hocam tek kelimeyle müthiş Antalyaspor'um da 4. olmuş onlarada helal olsun üst sıraları Anadolu takımları sarmış![]()
Her maca en iyi 11'inle cik.. bir iki puan kaybi yasadin mi liderlik gider. Ben bir kere Dortmund ile son 8/9 haftada 11 puanla onde oldugum sampiyonlugu verdim dikatli ol![]()
Çok iyi gidiyoruz gerçekten![]()
Bu seride sakatlar can yakıyor.
@Krios teşekkürler evet gerçekten güzel gidiyoruzhemde bana göre mükemmel
@BurakAkmanoğlu bir sakatlanan bi daha sakatlanıyor çok cabuk![]()
Ziraat Türkiye Kupası Grup Maçlarını En Son Karşılaşmaya Kadar Bilgilendirme Yayınlıyacağım Direk Olarak Maçları Paylaşmıyacam.Maçlar oynanmaya başladı.Ara Transfer Döneminde ne olacağı bilinmez.
İlk 2 önemli![]()
Gerçekten sürükleyici bir hikaye olmuş bence resimler görseller çok iyi oynanan oyun şahane birkaç terslik oluyor ama onlar da normal olarak karşılamak lazım
@davidalaba27 aynen
@gokoreis teşekkürler ilk defa böyle güzel bi yorum alıyorum etkilendim teşekkürler![]()
Hala Galatasaray toplarlanmamış çok ilginç gerçekten ,senin gidişatta halen mükemmel iki büyük çelişkişaka laan Görkem bey gayet iyisin
![]()
Geç olacak ama başarılar. Şampiyonluk gelecek inşallah![]()
Şahane gerçekten![]()
@JuanDiaz inşallah toparlanırlar ligin zevki kaçıyor
@Cabir48 teşekkürlertakipte kalın yeni maçlar eklenicek bugn
@Krios eywallah kardeşm![]()