Hazırlık Maçları

Football Manager 14'te ilk kez Liverpool kariyeri açtığım için nasıl bir taktik ile oynayacağımı bilmiyordum bu yüzden hazırlık maçlarında değişik taktikler deneyerek takımı izledim. Sonuçlar genel olarak olumlu gözüksede takım uyumu için epey çalışmamız gerekecek.

Hazırlık Maçından sonra kullanacağım taktiği belirledim ve taktik aynen şöyle olacak

Hedef Kanat Oyuncu rolünü İçeri Kat Eden oyuncu olarak değiştirebilirim.

Transferler

Verilen bütçeye göre transfer yapmaya çalıştım. Elimden geldiği kadar doğru transferler yaparak takımı güçlendirmeye çalıştım. 3.3 Milyon karşılığında gençlik sorumlusu transfer yapmış ve oyuncu kiralamaktan başka bişey yapamadım. İmza aşamasında bana sorulsaydı kesin almazdım!

1. Hafta

2. Hafta

3. Hafta

4. Hafta

5. Hafta

6. Hafta

Maçlar genel olarak iyi fakat Cardiff beraberliği olmadı ondan sonra toparlasakta Manchester City maçı öncesi Manchester United maçı vardı ve o maçı kaybedince moral olarak çöktük ve bu maça öyle çıktık. Moralsiz oyuncularım elinden geleni yaptı ve 3-1 kaybettik. Sağlık olsun.

1. Maç

2. Maç

2 maçta epey gollu oldu. İlk maçı hak ederek kazandık. 2. Maçta ise rakibimiz güçlüydü ve 3-0dan maçı vererek resmen rezil olduk. Javier Hernandez bizim maça hazırlanmış belli ki defansta nasıl bir önlem alırsam alayım bir türlü durduramadık ve sonuçta elendik!