YÜCEL İLDİZ'İN BASIN TOPLANTISINI BEKLERKEN SON DAKİKA HABERİ İLE DONAKALMIŞTIM..

Yönetim ile gece boyunca toplantı yapan Yücel İldiz takımın başına benim gelmemi tavsiye etmiş ve bu kararında diretmiş..Yönetimle karşılıklı olarak anlaşarak Yücel Hoca'nın aldığı paraya bu göreve kabul edilmiştim..

Yazılı ve sosyal medyada günün konusu benim göreve gelmem vardı..Yönetimin aldığı karar tartışılıyordu..
(Figo benim idolümdü futbolculuk yıllarımda..ondan dolayı onun fotosunu kullanacağım resimlerde)

Fazlası ile eleştiriliyordum ve bu durumdan yönetim sorumlu tutuluyordu..Bu yorumlar üzerine en büyük destek benim yanımdaydı..

Adem TEL, Göksel TEL ve Ramazan ÖLÇER basın toplantısı yaparak ;
"Bu genç kardeşimiz Şimşekler Grubu'nun içerisinden gelmektedir ve ona olan güvenimiz tamdır.Bizi bizden başka kimse anlayamaz.Yapılan eleştirilere en güzel cevabı ligin başlaması ile sahada vereceğiz..Tek canımızı sıkan olay 3 maçlık seyircisiz oynama cezamız..Hocamızı ve takımımızı 3 maçlık stad dışarısında destek vereceğiz.Cezanın ardından ise ŞİMŞEKLER ÇAKACAK" açıklamasında bulundular..

Bu gelişmelerin ardından kaptanlarımız ile bir araya gelerek moral ve daha da kaynaşmak adına yemek organize ettik..

Takımda ise 3 mevkiye takviye yapacağız..Rostand'dan istenilen verimi alamadığımız için 1 tane forvet, 3 orta saha ile oynayacağımız için rotasyon adına 1 orta saha, Keremcan Akyüz'ün alternatifi olması için 1 tane de sol bek almayı düşünüyoruz..Kiraladığımız Nurettin çok genç bir oyuncu olduğu için sözleşmesini feshettik ve takımına döndü..
Deneyimli oyuncu Özgür Öçal'la da yollarımızı ayırmak istiyoruz.Eğer talibi olmazsa serbest bırakacağız..