1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Fenerbahçe | Alnımızın Akıyla

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni sezona takımı değiştirerek girdik. Çok oyuncu gönderip, çok oyuncu aldık. Bu sezonda avrupa kupalarına katılamayacağız.

Giden Oyuncular;
    Volkan Demirel - Shaktar - 6m€
    Joseph Yobo - Al Hilal - 190b€
    Michal Kadlec - Guangzhou - 3m€
    Serdar Kesimal - Krasnodar - 1.5m€
    Cristian Baroni - Toluca - 1m€
    Samuel Holmen - Dinamo Moskova - 2.4m€
    Dirk Kuyt - Dinamo Moskova - 800b€
    Moussa Sow - Bayer Leverkusen - 10m€
    Milos Krasic - Atalanta - 2.1m€ kira bedeli / 1.4m€ Satın alma opsiyonu - Kiralık

Gelen Oyuncular;

Pablo Piatti

3.400.000 € Bonservis Ücreti

Sebastian Coates

3.000.000 € Bonservis Ücreti

John Guidetti

2.100.000 € Bonservis Ücreti

Cristian Chivu

125.000 € Bonservis Ücreti

Simone Pepe

1.100.000 € Bonservis Ücreti

Galatasaray'ın serbest bıraktığı 2 forvet;
    Johan Elmander ve Didier Drogba

Transfere 9.720.000 € harcadık. Giden oyunculardan 24.870.000 € kazandık.

Kadromuz ve Sistemimiz şu şekilde;

Volkan'ın gidişinden sonra kalede Ertuğrul ile devam etmeyi düşünüyorum, yedeği yine Mert.
    Stoperlerim genelde Coates-Alves ikilisi olacak. Beklerde Gökhan ve Caner.
    Orta sahada Alper-Emre ikilisini kullanacağım, Topal ve Meireles yedekleri olacak. Meireles 4.seçeneğim kullanmayı pek düşünmüyorum iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşünüyorum.
    Ofans yönümüz ise oldukça değişken ve rotasyonlu olacak. Elimizde ki derin hucüm gücünü sonuna kadar kullanacağım.

4 haftalık bir sezon öncesi hazırlığı geçirdik takımla. Hazırlık maçları oynamadık.

Bu arada yönetimle görüşüp stadyumun kapasitesinin artışını istedim. 9.500.000€ karşılığında 57.438 kişiye yükseltilecek.

Süper Toto Süper Lig 1.Hafta

Fenerbahçe 1-3 Beşiktaş

Ligin ilk haftasında sahamızda Beşiktaş ile karşılaştık. Uzun süre berabere giden maçta biraz risk almak istedim, pahalıya mal oldu. 2-1'den sonra Caner'in kırmızı kartı iyice gardımızı düşürdü. Olcay'ın golü perdeyi kapattı. Maalesef ilk maçımızda puan alamadık.

Süper Toto Süper Lig 2.Hafta

Ankaraspor 3-4 Fenerbahçe

Zor bir karşılaşma oldu. Defansımız henüz birbirine alışmış değil. Duran Toplardan yedik golleri, antremanda bunun üzerinde duruyoruz, zamana ihtiyacımız var. Pablo Piatti'nin 2 gollük performansı bizi memnun etti. 3 puan almak güzeldi.

Süper Toto Süper Lig 3.Hafta

Fenerbahçe 2-1 Gaziantepspor

3. maçımızda evimizde ilk puanımızı almayı bildik. Erken yediğimiz gol bizi moral olarak geriye itse de, derin hucüm gücümüzü sahaya yansıtarak maçı çevirmeyi bildik. Webo'nun golden sonra sakatlanması bizi korkutsa da çok önemli birşeyi yok. Yolumuza galibiyetler serisi ile devam etmek istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcular dışında personellerimizi de yeniledik.

Futbol Direktörü - Aykut Kocaman

4 sezon aradan sonra tekrar futbol direktörü olarak Aykut Kocaman tekrar aramızda.

Yardımcı Antrenör - Ümit Davala

Gelenler ve Gidenler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper Toto Süper Lig 4.Hafta

Gençlerbirliği 2-2 Fenerbahçe

Erken bulduğumuz 2 golle öne geçtik fakat maçın geri kalan kısmında bu üstünlüğümüzü pek koruyamadık. Ankara'dan 1 puanla ayrıldık.

Süper Toto Süper Lig 5.Hafta

Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor

Stoch'un güzel performansı, Salih'in yavaş yavaş takıma ağırlığını koyması ile birlikte stadımızda güzel bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum.

Ziraat Türkiye Kupası 2.Ön Eleme Turu

Sancaktepe Bld. Spor 0-3 Fenerbahçe

Bir üst tura rahatça yükselmenin mutluluğu var. Güzel bir moral oldu futbolcularıma bu maç. Galibiyet seriisini devam ettirmeyi ümit ediyoruz.

Süper Toto Süper Lig 6.Hafta

Bursaspor 1-1 Fenerbahçe

Maçın büyük bölümünde oldukça vasat bir futbol sergiledik. Fakat son dakikalarda ki istek ve arzumuz ne yazık ki yeterli olmadı. Son 10 dakika bir çok gol kaçırdık. 1 puana Bursa'da razı olduk.

Süper Toto Süper Lig 7.Hafta

Fenerbahçe 3-2 Çaykur Rizespor

Kadıköy'de bir galibiyet daha. Stoch'un performansı gerçekten olağanüstü, taraftarları ve camiamızı memnun ediyor. Sezon başında Paok'un teklifini reddedip bu klüpte kalması her iki taraf içinde yeniden doğuş oldu. Stoch'un bu performansı sezon geneline yaylaması camiamızın dileği.

Mesaj Yetkileri