-
Yaşadığımız bu yenilgi serisinden kurtulmak için çabalıyordum. ancak bir çözüm bulabilmiş değildim. takımı geri çekersem gol yolalrında sıkıntı yaşayacaktım. Ama geriye çekmezsemde defans hatalarından ve yavaşlığından çok canım yanacaktı. Aslında kötü oynamıyorduk ancak oyunu kazancak kadar iyi oynayamıyorduk. kazanamadıkça da oyuncuların kendine güveni azalıyordu.
7 Eylül günü sahamızda Boston Utd. takımını ağırlıyorduk. Takımım çok iyi mücadele verdi. geriye düşmemize rağmen beraberliği yakaladık ancak yine bir defans hatası ve yine son dakikalarda gelen bir mağlubiyet. 1-2
Bu maçtan sonra takımı tekrar topladım. Morallerini bozmamalarını, kendilerine güvenmelerini ve şu anki performanslarının çok üstünde oyuncular olduklarından bahsettim. Durumu kabul etti oyuncularım ve hepsi en azından odadan motive olmuş olarak ayrıldılar.
14 Eylül günü ise Hednesford deplasmanındaydık. Bir hakem katliamı ile karşı karşıyaydık yine. Alakasız 2 penaltı kararı ile maçı kaybediyorduk. İyi oynadığımız ve mağlubiyetten çevirdiğimiz maçı 2-3 kaybediyorduk.
İlk 7 maçta sadece 4 puan toplamıştık. bu beklentimin çok altındaydı. Istatistiklere baktığımızda her maç gol buluyorduk. Ancak attığımızdan daha fazlasını kalemizzde görüyorduk. Son vermemiz gerekiyor artık buna. Teknik kadroyu topladım. uzun konuşmalardan ve tartışmalardan sonra bir tık daha defansı güçlendirme yönünde karar aldık. uzun paslarda ve hızlanmış oyunda sıkıntı yaşamktaydık. bu yüzden daha kısa paslı ve sakin bir oyun oynatmaya karar verdik. Defansif açıdan biraz daha dikkatli olabilmek için ayrıca orta sahadan bir oyuncuyuda Defansif Ortasaha pozisyonua çektik aşağıdaki gibi.

Takımda performansı düşen Grimes, Smith ve Ojapah'ı bu hafta ilk 11'den çıkardım. Stockport karşısında yedek olarak sahaya çıkacaklardı. Galip gelmeyi bir an önce hatırlamamız gerekiyordu.
17 Eylül günü rakibimizle karşılaştık. Takım adeta bir değişim geçirmişti. Önceki maçlara göre takım neredeyse 3 katı pas yapar hale gelmişti. Öyleki orta saha oyuncum Egerton 131 pas yapmıştı. bununla birlikte topa sahip olma oranımızda 65/35 durumundaydı. buunla birlikte rakibi baskı altına almış ama kilidini bir türlü kıramamıştık taki 85. dakikada Sağ açık oyuncumuz Davies harika bir gol atana kadar. Bu dakikadan sonrada elimizde olanı koruyarak 1-0 galip ayrıldık maçtan. 5 maç sonra gelen güzel bir galibiyet oldu bu.
Bu galibiyetin takımı ateşleyeceği aşikardı. Takım inanılmaz kenetlenmiş durumdaydı. Herşeyin arkasından bir galibiyet serisine de ihtiyacımız vardı. Lakin 19. sıraya kadar gerilemiştik.
Mesaj Yetkileri