1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: En Zor Gününde Fenerbahçemiz İle

Default En Zor Gününde Fenerbahçemiz İle

Herşeyden Önce Mabedimiz, Herşeyimiz olan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu

FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADYUMU

Mehmet Ali Aydınlar ı yarı yarıya oyla geçerek tekrardan tarih yazan başkanımız;

AZİZ YILDIRIM

2013 - 2014 Sezonunda Giyeceğimiz, Taraftarımızı Mest Edeceğimiz Formalarımız;

Tribün Grubumuz

GENÇ FENERBAHÇELİLER

HEDEFLERİM

Herşeyden Önce Fenerbahçemizin 2011-2012 yılında almış olduğu şampiyonluk kupasını şike yapmadan kazandığına inanıyorum ve bu kupanın bizim için ne kadar önemli olduğuna inanan bir taraftar olarak Fenerbahçe mizi bulunduğu durumdan daha yükseklere çıkarmak için çalışacağım. Bu uğurda işimi, eşimi, kardeşimi, dostumu belki görmeyeceğim ama Fenerbahçe mizi er yada geç bulunmak istediği konuma getireceğiz. İlk hedefimiz 2 sene şampiyonlar ligi olmadığı için lig şampiyonluğu olacaktır ve takımı oturtmak olacaktır. Her zaman önerilerinizi dikkate alan bir yönetim sergileyeceğim önerilerinizi bekliyorum.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 07.Kasım.2013 at 20:37 Reason: resimler görünür hale getirildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Başarılar
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar,Tribün Grubumuz GFB den ibaret değil.Bilin istedim.

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Başarılar,Tribün Grubumuz GFB den ibaret değil.Bilin istedim.
    Herşey için desteğinizi için öncelikle teşekkürler arkadaşlar. Tribün grupları konusuna gelirsek ben Fenerbahçe yi bir bütün olarak sevdim ama Genç Fenerbahçeliler in benim için yeri ayrı bu yüzden Genç Fenerbahçelileri taraftar grubumuz olarak görmekteyim. Ama herkesi kaplayan bir yönetim anlayışımız olacağı ve bütün destekleri istediğimden dolayı size de bir jest yapıyorum.

BİR BÜTÜNÜZ BİZ FENERBAHÇE LİYİZ

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Başarılar.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ın neden Fenerbahçe nin başından alındığına dair açıklama klüpten geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü nden yapılan açıklamaya göre; Teknik Direktörümüz Sayın Ersun Yanal’a, Memorial Hastanesi’nde kontrol amaçlı anjiyo yapılmıştır. Anjiyo işlemi sırasında doktorların tavsiyesiyle kendisine stent takılmıştır. Sağlık durumu iyi olan teknik direktörümüz ile bazı sağlık durumlarının biraz daha uzayabileceğinden dolayı yollarımızı ayırma kararı aldık ve yeni teknik direktörümüz Barış Bey ile çalışmaya başladık. Kendisine bize vermiş olduğu destek için teşekkür ederiz sağlıklı ve huzurlu günler dileriz.

Kupalarımız ve Tarihimiz Aşağıdaki Gibidir

Profesyonel Futbol Takımımızın şu andaki dizilişi bu şekilde olacaktır. Takıma takviyelerimiz olacaktır sizlerinde önerilerini beklemekteyim.

başarılar.. sonra oyuncu olarak pablo piatti ve john guidetti ye bakabilirsin ..

İlk Hazırlık Karşılaşmamızı Kendi Yedeklerimizle Yaptık ve farklı bir galibiyet aldık. Sizin yorumlarınızı da bekliyorum.

GELEN TRANSFERLERİMİZ VE GİDEN FUTBOLCULARIMIZ

2. Hazırlık Maçımız Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar

arkadaşlar izleme olmayacaksa kapatmayı düşünüyorum.

Denswil'i kirala hocam stopere mutlaka.

Mesaj Yetkileri