İlk maçımız Antep deplasmanıydı..Heyecanım ilk defa bu kadar kontrol edilemez bir boyuttaydı..Ve hakemden başlama vuruşu geldi..

Maça çok iyi başlamıştık ama çok erken bir kırmızı kartla neye uğradığımızı şaşırdık.Yiğitcan'ın gereksiz hareketi sonrasında bocalasak da oyundan memnundum ve neticesinde ilk 3 puanımızı aldık..

Evimizdeki ilk maç zorlu Manisa'ydı..Geçen yıldan seyircisiz oynama cezamız olduğu için sadece kadın ve çocuklar tribündeydi..Onlar da biz de evimize mutlu döndük..

3.maçımız hızlı hücum hattına sahip Belediye'ydi..Ama yine çok erken bir kırmızı kartla 10 kişi kaldık..Sert oynamamamıza rağmen 3 maçta 2 kırmızı kart bizim için çoktu..netice de 1 puan aldık ama o 1 puanı da rakip 10 kişi kalınca almıştık..

Belediye önündeki şanssız puan kaybımızı unutturmak için 1461 maçına özenle hazırlanmıştık..Bizim için 3 puan yeterli değildi, iyi oynayarak kazanmamız gerekiyordu..Bunu başarmak için de oyuncularım ellerinden geleni yaptılar..

Lige hızlı başlayan ekiplerden birisi de Samsunspor'du..Bundan dolayı çalışmalarımıza gereken özeni gösterdik.. Neticesi ise ayrı bir güzeldi..

Seyircisiz oynama cezamız için son maçımız kalmıştı..Ne yazık ki bu maçta M.İ.Y maçına denk geliyordu..Diğer maçlar değil de asıl bu maçta seyircimiz yanımızda olmalıydı..

Bu maçın önemini anlatmama gerek yok sanırım..Bizim için sezonun en önemli maçıdır..Bunun bilinci ile çok sıkı çalıştık ve özel önlemler aldık..Mersin de ligde 5'te 5 yapmıştı..
Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra maç saatini bekledik..Ama cezası olan seyircimiz bizi stada konvoy eşliğinde götürüp stad dışında destek vererek bizim için en büyük güç olduklarını gösterdiler..

Çok önemli bir maçı kazanmıştık ve bu sonuçla da ligin zirvesine adım atmıştık..bu sebepten dolayı oyuncularıma 1 günlük izin verdim..Döndüklerinde çalışmalarımıza biraz da ağırlık verecektik..