Transferlerimiz :
Transfer konusunda pek fazla girişimde bulunmadık.Tek oyuncu istedik onu da kadromuza kattık.Zaten kadromuzun yeterli olduğunu düşünüyoruz.Takımın en eksik bölgesi olan yaratıcı bir orta saha oyuncusuydu bizde bu açığı entresan bir şekilde Muhammet Reis ile doldurduk.Açıkçası Balıkesir nasıl bıraktı halen daha anlamış değilim.
Kadrodaki genç oyunculardan bazılarını ise Pilot takım olarak anlaştığımız Ümraniyespor'a yollama karar aldık pek gelişebilecek oyuncular değiller ama ilk seneden takımdan göndermek istemedim açıkçası.
Hazırlık Kampı :
İşin açıkçası en nefret ettiğim olaylardan biri de bu kamp süreci.Yani oyunun başında tatktik yap alışılması için antreman ayarla unutursan veya süreyi kaçırırsan yandın tabio yüzden pek sevmiyorum bu ön hazırlık dönemlerini.Ama bu sefer fazlasıylla detaya indim oyuna yeni başladığım için.Fazla hazırlık maçı yaparak takımın birbirine ve taktiğe alışmasını amaç edindim ve başarılı da olacağını düşünüyorum.
Cuma namazından sonra devam ederiz diye umuyorum.

o yüzden pek sevmiyorum bu ön hazırlık dönemlerini.Ama bu sefer fazlasıylla detaya indim oyuna yeni başladığım için.Fazla hazırlık maçı yaparak takımın birbirine ve taktiğe alışmasını amaç edindim ve başarılı da olacağını düşünüyorum.