1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Liverpool F.C - Kaptanıyla Hedefe!

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Müdür sende bizi gömüyorsun çıkartıyorsun tekrar gömüyorsun bu konuyu kirletmeyelim bizim liverpool konusuna gelelim orada güncelleme ile değişik maçlar görürsün
    la ne kirleticektik zaten cümbüş yeri oluyor zaman zaman neyse senin konuyu bu vesileyle ilk sayfaya taşımış olalım

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    la ne kirleticektik zaten cümbüş yeri oluyor zaman zaman neyse senin konuyu bu vesileyle ilk sayfaya taşımış olalım
    Eyvallah. Güncelleme geliyor birçok taktik denedim fakat doğru hamleler yapamadım neyse yine döndüm dolaştım 4-2-3-1 taktiğine geri döndüm
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Eyvallah. Güncelleme geliyor birçok taktik denedim fakat doğru hamleler yapamadım neyse yine döndüm dolaştım 4-2-3-1 taktiğine geri döndüm
    HAzırlık kampı hazırlık maçları falan bunlar için var..sürekli formasyon değişikliği yapmadan önce direktif ve oyuncu rolleri değiştirmeye çalış analizlere bak kim ne yapmış ne yapmamış sen neler istemişsin neler yapılmış ona göre çözüm üretmeye çalışırsın

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    HAzırlık kampı hazırlık maçları falan bunlar için var..sürekli formasyon değişikliği yapmadan önce direktif ve oyuncu rolleri değiştirmeye çalış analizlere bak kim ne yapmış ne yapmamış sen neler istemişsin neler yapılmış ona göre çözüm üretmeye çalışırsın
    Şuan istemediğim gibi oynayan bir Suarez var nasıl oynatsam diye kara kara düşünüyorum forvete koyup hangi role versem diye bi fikir üretmeye çalışıyorum
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Mesaj Yetkileri