Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Fenerbahçe | Alnımızın Akıyla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Fenerbahçe | Alnımızın Akıyla

Stadyumumuz;

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu

Yeniden başkanlığa seçilen büyük başkanımız;

Aziz Yıldırım

2013-2014 sezonunda giyeceğimiz formalarımız;

Dipnot: 2013-2014 sezonunun az bir bölümünü oynadım. Sezonu 4. bitirdik. 2014-2015 sezonundan itibaren tamamen oyuna başlıyorum, kariyerim 14-15 sezonundan devam edecek ve genişletilmiş AB yaması ile oyuna başladım. Bilgilerinize sunarım.

Hedeflerim;
    Fenerbahçe'yi avrupa arenasına 2 yıl aradan sonra daha iddalı bir şekilde taşımak. Yeni zaferler kazandırmak.
    Mali yapımızın el verdiği sürece her sene 1 yıldız geleneğini devam ettirmek.
    ve tabi ki;
    Süper Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 107 yıldır değişmemiş ve değişmeyecek şekilde zirveye oynamak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kariyeriniz onaylandı, başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni sezona takımı değiştirerek girdik. Çok oyuncu gönderip, çok oyuncu aldık. Bu sezonda avrupa kupalarına katılamayacağız.

Giden Oyuncular;
    Volkan Demirel - Shaktar - 6m€
    Joseph Yobo - Al Hilal - 190b€
    Michal Kadlec - Guangzhou - 3m€
    Serdar Kesimal - Krasnodar - 1.5m€
    Cristian Baroni - Toluca - 1m€
    Samuel Holmen - Dinamo Moskova - 2.4m€
    Dirk Kuyt - Dinamo Moskova - 800b€
    Moussa Sow - Bayer Leverkusen - 10m€
    Milos Krasic - Atalanta - 2.1m€ kira bedeli / 1.4m€ Satın alma opsiyonu - Kiralık

Gelen Oyuncular;

Pablo Piatti

3.400.000 € Bonservis Ücreti

Sebastian Coates

3.000.000 € Bonservis Ücreti

John Guidetti

2.100.000 € Bonservis Ücreti

Cristian Chivu

125.000 € Bonservis Ücreti

Simone Pepe

1.100.000 € Bonservis Ücreti

Galatasaray'ın serbest bıraktığı 2 forvet;
    Johan Elmander ve Didier Drogba

Transfere 9.720.000 € harcadık. Giden oyunculardan 24.870.000 € kazandık.

Kadromuz ve Sistemimiz şu şekilde;

Volkan'ın gidişinden sonra kalede Ertuğrul ile devam etmeyi düşünüyorum, yedeği yine Mert.
    Stoperlerim genelde Coates-Alves ikilisi olacak. Beklerde Gökhan ve Caner.
    Orta sahada Alper-Emre ikilisini kullanacağım, Topal ve Meireles yedekleri olacak. Meireles 4.seçeneğim kullanmayı pek düşünmüyorum iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşünüyorum.
    Ofans yönümüz ise oldukça değişken ve rotasyonlu olacak. Elimizde ki derin hucüm gücünü sonuna kadar kullanacağım.

4 haftalık bir sezon öncesi hazırlığı geçirdik takımla. Hazırlık maçları oynamadık.

Bu arada yönetimle görüşüp stadyumun kapasitesinin artışını istedim. 9.500.000€ karşılığında 57.438 kişiye yükseltilecek.

Süper Toto Süper Lig 1.Hafta

Fenerbahçe 1-3 Beşiktaş

Ligin ilk haftasında sahamızda Beşiktaş ile karşılaştık. Uzun süre berabere giden maçta biraz risk almak istedim, pahalıya mal oldu. 2-1'den sonra Caner'in kırmızı kartı iyice gardımızı düşürdü. Olcay'ın golü perdeyi kapattı. Maalesef ilk maçımızda puan alamadık.

Süper Toto Süper Lig 2.Hafta

Ankaraspor 3-4 Fenerbahçe

Zor bir karşılaşma oldu. Defansımız henüz birbirine alışmış değil. Duran Toplardan yedik golleri, antremanda bunun üzerinde duruyoruz, zamana ihtiyacımız var. Pablo Piatti'nin 2 gollük performansı bizi memnun etti. 3 puan almak güzeldi.

Süper Toto Süper Lig 3.Hafta

Fenerbahçe 2-1 Gaziantepspor

3. maçımızda evimizde ilk puanımızı almayı bildik. Erken yediğimiz gol bizi moral olarak geriye itse de, derin hucüm gücümüzü sahaya yansıtarak maçı çevirmeyi bildik. Webo'nun golden sonra sakatlanması bizi korkutsa da çok önemli birşeyi yok. Yolumuza galibiyetler serisi ile devam etmek istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcular dışında personellerimizi de yeniledik.

Futbol Direktörü - Aykut Kocaman

4 sezon aradan sonra tekrar futbol direktörü olarak Aykut Kocaman tekrar aramızda.

Yardımcı Antrenör - Ümit Davala

Gelenler ve Gidenler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper Toto Süper Lig 4.Hafta

Gençlerbirliği 2-2 Fenerbahçe

Erken bulduğumuz 2 golle öne geçtik fakat maçın geri kalan kısmında bu üstünlüğümüzü pek koruyamadık. Ankara'dan 1 puanla ayrıldık.

Süper Toto Süper Lig 5.Hafta

Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor

Stoch'un güzel performansı, Salih'in yavaş yavaş takıma ağırlığını koyması ile birlikte stadımızda güzel bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum.

Ziraat Türkiye Kupası 2.Ön Eleme Turu

Sancaktepe Bld. Spor 0-3 Fenerbahçe

Bir üst tura rahatça yükselmenin mutluluğu var. Güzel bir moral oldu futbolcularıma bu maç. Galibiyet seriisini devam ettirmeyi ümit ediyoruz.

Süper Toto Süper Lig 6.Hafta

Bursaspor 1-1 Fenerbahçe

Maçın büyük bölümünde oldukça vasat bir futbol sergiledik. Fakat son dakikalarda ki istek ve arzumuz ne yazık ki yeterli olmadı. Son 10 dakika bir çok gol kaçırdık. 1 puana Bursa'da razı olduk.

Süper Toto Süper Lig 7.Hafta

Fenerbahçe 3-2 Çaykur Rizespor

Kadıköy'de bir galibiyet daha. Stoch'un performansı gerçekten olağanüstü, taraftarları ve camiamızı memnun ediyor. Sezon başında Paok'un teklifini reddedip bu klüpte kalması her iki taraf içinde yeniden doğuş oldu. Stoch'un bu performansı sezon geneline yaylaması camiamızın dileği.

Basarilar.. gercek hayatta Drogba'nin FB'ye gidecegini, Umit Davala'nin da FB'de antrenor olacagini hic sanmam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Basarilar.. gercek hayatta Drogba'nin FB'ye gidecegini, Umit Davala'nin da FB'de antrenor olacagini hic sanmam
    Teşekkür ederim Bende zannetmiyorum ama kaçırmamak lazımdı.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Başarılar Drogba Ümit Davala Elmander felan GS olmuşsun

hocam bize 10'u getir hem salihe özel ders falan verir kral

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Başarılar Drogba Ümit Davala Elmander felan GS olmuşsun
    Biraz öyle oldu evet, elimizde ki imkanların en iyisiydi diyebilirim.

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    hocam bize 10'u getir hem salihe özel ders falan verir kral
    2. sezondayım sanki biraz geç ama devre arasında denemeyi düşünmüyordum desem yalan olur. Alıp oynatmak değil amacım, en azından bir jübile maçı düzenlemeyi düşünüyorum Alex'e Coritiba ile.

Süper Toto Süper Lig 8.Hafta

Kayserispor 0-4 Fenerbahçe

Kayseri'de sağlam bir galibiyet alarak moralleri üst seviyeye çektik. Galibiyet serisini devam ettirmeyi diliyorum.

Emmanuel Emenike 3 Hafta yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper Toto Süper Lig 9.Hafta

Fenerbahçe 1-0 İstanbul BB

İbb'yi evimizde 1-0 yenerek 3 puan daha aldık. Artık zirve yarışında daha iddalıyız. Pepe 3 ay sahalardan uzak kalacak.

Süper Toto Süper Lig 10.Hafta

Antalyaspor 3-1 Fenerbahçe

Evimizde oynayacağımız Galatasaray derbisi öncesi şanssız bir mağlubiyet aldık. Derbide 3 puan alarak bu şanssızlığı telafi etmek istiyoruz.

Hafta içinde Güngören Belediyespor'u deplasmanda 2-0 mağlup ettik. Ziraat Türkiye Kupası'nda 4.tura adımızı yazdırdık.

Birazdan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper Toto Süper Lig 11.Hafta

Fenerbahçe 0-1 Galatasaray

Savaştık,savaştık,savaştık... Sadece golümüz eksikti onu beceremedik. Performansımızdan son derece memnunum, gol yollarında ki kısırlığı çözmek dileğimiz.

İstatistikler her şeyi anlatıyor.
    Kaleyi bulan 14 şut. Diğer tarafta 2 şut 1 gol.

Süper Toto Süper Lig Puan Durumu

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Liderlik lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Liderlik lazım
    Bu durumda biraz zor.

Ligin devre arasında Salzburg'dan Alan'ı 2.900.000€'ya forvet bölgesine transfer ettik. Kesinlikle tavsiye ederim. Maliyeti az, performansı uçuk bir golcü henüz 25 yaşında.

Süper Toto Süper Lig Şampiyonu;

Şampiyon Galatasaray oldu.
    Beşiktaş'ın ardından ligi 3.bitirerek Avrupa Lig'inde oynamaya hak kazandık.

Bazı oyuncu performansları;

Yeni sezonda sözleşmeleri biten Johan Elmander ve Bekir İrtegün ile yollarımızı ayırdık. Webo ve Chivu futbolu bıraktılar.

Giden Oyuncular

Bruno Alves - Chievo - 1m€
    Miroslav Stoch - Mallorca - 5m€
    John Guidetti - Hoffenheim - 2m€
    ---

Gelen Oyuncular;

Her sezon en az 1 yıldız futbolcu sözümüz vardı. O transferi daha sonra açıklayacağım. İlk önce kiralık gelen futbolcuların profillerini sunuyorum.

Koray Günter - Mathieu Flamini - Adnan Januzaj

Lille takımından 2.000.000€ bedelle Erkan Zengin;

Her sezon 1 sözümüzü tuttuk. Hemde bomba bir transferle. Güniçinde sizlerle.

birazcıkta yorum ve ilgi lütfen.

Last edited by nerazzuri : 08.Kasım.2013 at 07:09

alan cok iyi transfer fm13 de swansea de rüyamdı ama çalışma izni sağolsun alamadık.
    erkan zengin transferinin gs de ki erman kılıç transferinden farkı yok bence
    adnan 10 numara transfer ayrıca yerli statüsünde olmasıda süper.

Nesil
    2012

Hocam yorum yapmayı ve takip etmeyi çok isterim ama o kadar eski GS'Li doldurdunki takıma çok içime sinmedi açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TOTRAKAN View Post
    alan cok iyi transfer fm13 de swansea de rüyamdı ama çalışma izni sağolsun alamadık.
    erkan zengin transferinin gs de ki erman kılıç transferinden farkı yok bence
    adnan 10 numara transfer ayrıca yerli statüsünde olmasıda süper.
    Genişletilmiş ab ile oynuyorum zaten, Stoch'u sattığım için sol bölgeye alternatif kalmadı bu yüzden derinlik açısından aldım Erkan'ı.
    Alan çok değişik bir oyuncu, gözlemci vasıtası ile keşfettim güzel verim aldım açıkcası şimdiye kadar.

Yorumların için teşekkürler.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam yorum yapmayı ve takip etmeyi çok isterim ama o kadar eski GS'Li doldurdunki takıma çok içime sinmedi açıkçası
    N'oldu yahu, çok mu rahatsız etti.

HER SEZON 1 YILDIZ SÖZÜMÜZÜ TUTTUK. BİRAZDAN AÇIKLIYORUZ.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    N'oldu yahu, çok mu rahatsız etti.

HER SEZON 1 YILDIZ SÖZÜMÜZÜ TUTTUK. BİRAZDAN AÇIKLIYORUZ.

Açıkçası etti , hani Drogba , Elmander biyerde kabul edilirde Davala'nın ne işi var Fener'de oyunda 2.sezondasın en kral Regen antrenörü getire bilirdin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıkçası etti , hani Drogba , Elmander biyerde kabul edilirde Davala'nın ne işi var Fener'de oyunda 2.sezondasın en kral Regen antrenörü getire bilirdin
    Saygı duyarım, herkesin hoşuna gidecek diye birşey yok tabi ki Ben geçen seride de Ümit ile çalışıyorum, bazen de Tayfur ile. Yine tercihim Ümit'ten yana oldu.

Drogba yıldız sözümüzdü. Elmander derinlik amacı ile, zaten avrupa'da yoktuk para harcamaya pek gerek yoktu.
    ------
    Geçen sezon Didier Drogba ile sözünü tuttuğumuz yıldız transferimize bu sezonda devam ettik.
    Bayern Münih'in Hırvat golcüsü Mario Mandzukic ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Camiamıza hayırlı olsun demekten gurur duyuyorum.

Bonservis bedeli olarak 10.000.000€ ödenmiştir. Oyuncu sezon başına garanti ücret(vergiler haric) 4.900.000€, Maç başına 55,000€ Gol primi 26,000€ alacaktır.

İkinci bombamız ise, Manchester United'ın yıldız kanat oyuncusu Luis Nani ile 4 yıllık sözleşme imzaladık. Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun demekten gurur duyuyorum.

Bonservis bedeli olarak 17.000.000€ ödenmiştir. Oyuncu sezon başına garanti ücret(vergiler haric) 4,300,000€, Maç başına 48,500€, Gol primi 48,500 kazanacaktır.

Nesil
    2012

Tamam hocam Nani ve Mandzukic ile gönülleri feth ettin , istiyosan şimdi Hasan Şaş'ıda getir Hasan kısmı şaka

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam hocam Nani ve Mandzukic ile gönülleri feth ettin , istiyosan şimdi Hasan Şaş'ıda getir Hasan kısmı şaka
    Teşekkürler yorumların için Mali durum el verdiği sürece her sezon böyle en az bir tane transfer yapmayı düşünüyorum.

2015-2016 Sezonu takım kadromuz;

2015-2016 sezonunda oynayacağımız sistemler;
    Birincisi 4-1-2-1-2 sistemi;

İkinci sistemim ise, takımın başına geçtiğimde kullandığım 4-2-3-1 sistemi.

2 yıl aradan sonra tekrar avrupa arenasında boy göstereceğiz. Yaptığımız transferler ile gerek lig'de gerekse avrupa'da ne kadar iddaalı olduğumuzu herkese duyurduk.

Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu'nda Cksa Sofia ile karılaştık 2 zevkli maç oldu bizim için. Hazırlık maçı yapmadığımız için bir nevi güzel 2 hazırlık maçı oldu takım açısından.

Fenerbahçe 1-0 Cska Sofia

Cska Sofia 3-3 Fenerbahçe

Avrupa Ligi Elemeleri 1.Ayak Turunda, Romanya'nın FC Petrolul takımı ile eşleştik.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Akıl vermek gibi olmasın ama barlar olmayınca herkes aynı şeyi yapıyor bu taktikle çok gol yersin diye düşünüyorum (:

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

CSKA Sofia'yı zor geçmişiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Akıl vermek gibi olmasın ama barlar olmayınca herkes aynı şeyi yapıyor bu taktikle çok gol yersin diye düşünüyorum (:
    Est. teşekkür ederim yorumların için, şu an için memnunum sistemimden.
    CSKA Sofia'yı zor geçmişiz
    As oyuncuları oynatmayı tercih etmedim, aslında zor değildi. Deplasmanda attığımız 3 gol vardı. 4-3 bitse bile deplasman golü kuralı ile biz tur atlayacaktık.

2015-2016 sezonu kadro numaraları belli oldu;

Süper Toto Süper Lig 1.Hafta

Karşıyakaspor 0-1 Fenerbahçe

Ligin ilk haftasında, İzmir'den 3 puan alarak lige başlamak moral oldu takıma. Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahadaydım. 3 puanla başlamak güzel.

Avrupa Ligi Elemeleri 1.Maç

Petrolul 2-2 Fenerbahçe

Romanya deplasmanından aldığımız 1 puan bizim için yeterli görünüyor. Evimizde As kadromuz ile mücadele edeceğiz. Gruplara yakın olan taraf takımımız.

Süper Toto Süper Lig 2.Hafta

Fenerbahçe 5-1 Trabzonspor

Gökhan Gönül'ün 2 haftadır gösterdiği performans, Mandzukic'in ilk maçında 3 gol atması camiamızı memnu etti. Evimizde 3 puan almak güzeldi.

Emre Belözoğlu 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa Ligi Elemeleri 2.Maç

Fenerbahçe 4-1 Petrolul

Petrolul takımını evimizde 4-1 mağlup ederek adımızı gruplara yazdırdık. Hem takımın performansından hem de Egemen'in bu gece ki 3 golünden çok memnunuz.

Gökhan Gönül derbide yok!

Süper Toto Süper Lig 3.Hafta

Galatasaray 1-5 Fenerbahçe

Ezeli rakibimizi kendi evinde 5-1 yenerek şampiyonluk yolundaki iddaamızı bir hayli yükselttik. Henüz 3 hafta oldu farkındayız erken ama performansımız yükselerek devam ediyor. 1 gol 3 asist yapıp maçı 45 dakikada kazanıran Didier Drogba'ya selam olsun. Nani ve Mandzukic yedek başladılar, planımız ilk yarıda oyunu soğutup ikinci yarı yıldızlarımızla maçı kazanmaktı fakat takımımdaki diğer yıldızlar maçı söküp almasını bildiler. Gerçek Fenerbahçe'li olmak için bir süre daha beklemek zorunda Nani ve Mandzukic.

Avrupa Ligi E grubu

2 sezonluk aradan sonra zor bir gruba düştük. Zorda olsa hedefimiz en az Çeyrek Final. Zor,kolay ayırt etmeden gruptan çıkmak öncelikli hedefimiz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başarılar Serkan bize 5 atmışsın yakıştıramadım Drogba'yı oynatmasaydın en azından.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Başarılar Seko Bu sene daha farklı geçecek gibi duruyor.Bu arada oyun da Fenerbahçe'nin cezası geçerli değil mi ?

Edit ; İlk sezonu hemen geçmişsin
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Başarılar Serkan bize 5 atmışsın yakıştıramadım Drogba'yı oynatmasaydın en azından.
    Teşekkürler. Futbol bu dostum, geçen sezonda ben 4-0 yenilmiştim Arena'da. Drogba'yı serbest bırakmakla büyük hata yaptı zaten Mancini
    ----
    Transfer sezonunun son gününde stoper mevkiimize, Chelsea'den eski Porto'lu Maicon'u kiralamak istedik fakat son saatlerde kendisi Southampton'a gitmeyi tercih etti.

Real Madrid'den Pepe ile maaş konusunda anlaşamadık. Kendisi yıllık 12.500.000€ gibi uçuk bir rakam istedi. Biz ise en fazla 4.600.000€ ya kadar çıkabildik.

Yine Real Madrid'den, Per Mertesacker'i kiralama yoluna gittik. Kira bedeli 1.200.00€.

Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Başarılar Seko Bu sene daha farklı geçecek gibi duruyor.Bu arada oyun da Fenerbahçe'nin cezası geçerli değil mi ?

Edit ; İlk sezonu hemen geçmişsin
    Teşekkür ederim abi. İlk sezonu hemen oynayıp geçtim. 2.sezonda da pek fazla detaya girmek istemedim. Lig'de ve Avrupa'da iddaam olmadığı için. Fakat bu sezon güzel geçecek umarım.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Mertesacker çok iyi

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri