bi ara ligdeki genel takım verilerini paylaşırmısın![]()
Takviyeler güzel,maçlarda fena değil.![]()
Yeni transferler ve Elazığ maçı güzel![]()
Teşekkürler hocam
Sağol hocam
19.Hafta
İkinci maçımızda bir galibiyete daha imzamızı attık Sarmiento'nun önderiğinde iyi gidiyoruz , Ciro'nun sakatlığında oynayan Baros'ta çok iyi oynadı.
20.Hafta
İlk maçtaki gibi oldu aşırı iyi oynadık pozisyonları değerlendiremedik son dakikada bir golle yenildik neyse sağlık olsun.
21.Hafta
Beşiktaş'a resmen pozisyon vermedik çok iyiydik Ciro golünü attı golü yedik aha dedim yine sonlara gol yiyip adaletsiz puan kaybedeceğiz Tita'nın ortasında Uğur'un golü geldi evde 3 tur attım
22.Hafta
İki kırmızı karta rağmen çok direndik ama son 10 dakika tüm direnç kayboldu ve 2-0'lık yenilgiyle ayrıldık.
Bursaspor maçı kötü olmuş gerçekten son 10 dakika'da kopmuş maç.![]()
toparlanman açısından güzel maçlar oynamışsın..daha da güzel hale gelecektir bu durum![]()
Şu vakte kadar 2 kariyer açtım oyunda. Biri beta biri şimdiki. Hepsinde Antalya çok iyi gitmişti. Tribünler dolu olursa sıkıntı Uefa'ya kalmak uzak değil bence.
Beşiktaş galibiyeti çok güzel tek ihtiyacımız olan üst üste galibiyet sersi bence![]()
Sağol hocam inşAllah sizin desteklerinizle
Bencede hocam
23.Hafta
İki golüde 4 dakikada bulduk iyi oynadık ilk yarı golleri bulunca biraz rehavete kapıldık son dakikalara doğru kornerden kafayla Donk 1 farka indirdi ama biz bu sefer ipin ucunu sıkı tutup 3 puanı aldık Ciro'nun formunun yükselmesi bizi çok sevindirdi.
24.Hafta
İlk yarı Ferdinand'ın kafa golüyle 1-0 öne geçtik ikinci yarı yine Musa bir kafa golü attı sonrada Ciro voleyle ağları sarstı 84.dakikada kornerden yine bir gol yedik maçı 3-1 kazandık son 2 haftada 2 galibiyet almayı başardık.
Son 2 maç çok iyi.
Saldır Antalya
2 maç kazanmışız şöyle bi 2 maç daha kazanırsak herşey daha güzel olur![]()
Evet öyle olur inşAllah
25.Hafta
Deplasmanda çok iyi oynayıp hakkımız olan galibiyete imzamızı attık Ciro sakatlandı ama önemli bir şeyi yok Sarmiento ise her zamanki formuna devam etti İ.Dağaşan'ın sözleşmesini yeniledim çok aşırı iyi oynadı.
Müthiş formu var o yüzden gönderemem.
26.Hafta
Aşırı iyi oynadık Ciro gollerine devam etti ilk 7 hedefimiz doğrultusunda rakiplerimizden Sivas'a evimizde puan vermedik.
27.Hafta
Çok iyi oynadık GS'ye deplasmanda ama iki kere öne geçmemize rağmen koruyamadık Drogba tecrübesiyle maçı kazandırdı diyebilirim biri kafayla olmak üzere 2 gole imza attı.
devre arası iyi gelmiş takımamaçlarda da analiz yaptığın çok belli çekirgem
başarılar seninle olsun..
Galatasaray'ı da mağlub etseymişiz tadından yenmezmiş.![]()
Puan durumunu paylasabilirmisin?
Bence iyi değilzi sanki Antalya'yı hep üst sıralarda görmüştüm de ben![]()
Son haftalarda çok iyiyiz ligin sonuna kadar bunu sürdürelim yeter![]()