Fikstür
Maçları böyle paylaşma nedenim epey ilerlemiş olmam ve tek tek uğraşmayıp bir an önce oyundaki tarihe yetişebilmem için. Bundan sonra en geç 10lu maçlar şeklinde koymayı düşünüyorum ve ayrı ayrı olaylar ile kurgu yapmayı hedefliyorum. İnşallah iyi bir kariyer yaparım.
Kalan Maçlarımız
Kafa kafa oynayabileceğimiz türden eğer beklenmedik sakatlık veya moral düşüklüğü olmazsa bu fikstürü atlatıp mutlu sona ulaşabiliriz.
Sezon başından beri istediğimiz türden futbol oynayamadık. Bunu biliyoruz fakat sezon başından beri durmadan taktiksel değişiklikler yaparak takıma tam rayına oturmadan zırt pırt uğraşınca iyi sonuçlar alamadık. Bu seneyi böyle geçirip gelecek sezon daha iyi bir takım halinde girmeyi hedefliyoruz. Bu sene Lig kupasından erken elendik ve lig ve FA kupasına yöneldik. Ligde aldığımız kötü sonuçlar ve puan farkı arttıkça tek hedefimiz FA kupası kaldı ve oradada emin adımlar ile finale kadar çıkabildik. Eğer bu sene 1 kupa ile bitirirsek hem bizim için hemde yönetim için iyi birşey olur. Kötü sezonun ardından 1 kupa ile sezonu kapatmak herşeyi sıfırlar ve yeni sezona adım atmamıza fayda sağlar.