2.Yarı itibariyle biraz daha farklı bir işleyiş ile kariyeri sunmayı düşünüyorum öncelikle bunu belirtmiş olayım.Kafamda bir şablon var biraz daha ağır gitmek adına güzel olabilir diye umuyorum.
Ptt 1.Lig'de 18.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu Şu Şekilde :
İlk 18 maçlık periyodu lider olarak tamamlıyoruz fakat oyundaki hatadan dolayı afaki gol ortalamaları çıktığını inkar etmek olmaz.Normal şartlarda bu kadar başarı yakalanır mı ? Elbette bir soru işareti fakat oyunun bu haliyle zevk almaya bakacaksak evet şu ana kadar zevk alıyoruz
Lig Geneli Yerine Kendi Oyuncu İstatistiklerimi Sunarsam :
Gol Yollarında etkili olan isimlerimiz aşadağıdaki listedeki gibi takım içerisinde Adilovic ve Arif Şahin yarışıyolar ama Adilovic'in daha az maç oynadığını düşünerek kendisine ne kadar borçlu olduğumuzu söylesek az olur herhalde.Arif Şahin'den ben bu kadar gol katkısı beklemiyordum.Amc'li sisteme karşıyken onu kaybetmemek adına Amc'li sistem kurdum ve sonuçlarından memnunum şuana kadar.
Gol Yollarına etki eden oyuncularımıza baktığım zaman ise yine Arif Şahin ön plana çıkıyor.Sezon başı yaptığım taktikde açıklama yaparken de şu sözü kullanmıştım ;
Kanatlardan etkili olmak iistiyoruz ve sürekli yer değiştirmelerini istedik.Çünkü Arif Şahin gibi çok ince pasları atalabilen bir oyuncumuz mevcut.
o da sağolsun bizi yanıltmadı ve asist konusunda baya etkili oldu.
Türkiye Kupasın 5.Tur Müsabakası ve Gruplar :
Samsunspor : 1 Trabzonspor : 0
Maçtan önce de söylemiştik zaten , bizim hedefimiz ilk günden beri dediğimiz gibi kupa da finale gidebilmek.İlk turlarda kolay takımlarla eşleştik ve rakiplerimizi geçtik.Sonrasında ise Rize gibi bu sezonun iyi takımlarından biri olan ekibe karşı deplasmanda galip gelince hedefimize daha çok inandık.Şimdi ise Trabzonspor'u geçtik ve artık daha güçlü bakıyoruz finale.Bu arada Karadeniz derbilerinde şu ana kadar 2 de 2 yapmanın vermiş olduğu haklı da bir gurur var
Grubumuzda ise şu takımlar bulunuyor
* Kasımpaşa - Gençlerbirliği - Bursaspor
''Zor ama imkansız değil''