Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 193 sonuç

Konu: Hak Ettiğimiz Yerdeyiz , Karadeniz'de Kral Biziz | Samsunspor 2.Sezon !

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

2.Yarı itibariyle biraz daha farklı bir işleyiş ile kariyeri sunmayı düşünüyorum öncelikle bunu belirtmiş olayım.Kafamda bir şablon var biraz daha ağır gitmek adına güzel olabilir diye umuyorum.

Ptt 1.Lig'de 18.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu Şu Şekilde :

İlk 18 maçlık periyodu lider olarak tamamlıyoruz fakat oyundaki hatadan dolayı afaki gol ortalamaları çıktığını inkar etmek olmaz.Normal şartlarda bu kadar başarı yakalanır mı ? Elbette bir soru işareti fakat oyunun bu haliyle zevk almaya bakacaksak evet şu ana kadar zevk alıyoruz

Lig Geneli Yerine Kendi Oyuncu İstatistiklerimi Sunarsam :

Gol Yollarında etkili olan isimlerimiz aşadağıdaki listedeki gibi takım içerisinde Adilovic ve Arif Şahin yarışıyolar ama Adilovic'in daha az maç oynadığını düşünerek kendisine ne kadar borçlu olduğumuzu söylesek az olur herhalde.Arif Şahin'den ben bu kadar gol katkısı beklemiyordum.Amc'li sisteme karşıyken onu kaybetmemek adına Amc'li sistem kurdum ve sonuçlarından memnunum şuana kadar.

Gol Yollarına etki eden oyuncularımıza baktığım zaman ise yine Arif Şahin ön plana çıkıyor.Sezon başı yaptığım taktikde açıklama yaparken de şu sözü kullanmıştım ;
    Kanatlardan etkili olmak iistiyoruz ve sürekli yer değiştirmelerini istedik.Çünkü Arif Şahin gibi çok ince pasları atalabilen bir oyuncumuz mevcut.
    o da sağolsun bizi yanıltmadı ve asist konusunda baya etkili oldu.

Türkiye Kupasın 5.Tur Müsabakası ve Gruplar :

Samsunspor : 1 Trabzonspor : 0

Maçtan önce de söylemiştik zaten , bizim hedefimiz ilk günden beri dediğimiz gibi kupa da finale gidebilmek.İlk turlarda kolay takımlarla eşleştik ve rakiplerimizi geçtik.Sonrasında ise Rize gibi bu sezonun iyi takımlarından biri olan ekibe karşı deplasmanda galip gelince hedefimize daha çok inandık.Şimdi ise Trabzonspor'u geçtik ve artık daha güçlü bakıyoruz finale.Bu arada Karadeniz derbilerinde şu ana kadar 2 de 2 yapmanın vermiş olduğu haklı da bir gurur var

Grubumuzda ise şu takımlar bulunuyor

* Kasımpaşa - Gençlerbirliği - Bursaspor

''Zor ama imkansız değil''

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ligi çok iyi yerde bitirdik ilk yarı itibari ile.

Trabzonu geçeriz demiştim,grubumuz'da Bursa'nın arkasından çıkarız.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Trabzon'u geçmek aşırı iyi hedef gerçekleşti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Ligi çok iyi yerde bitirdik ilk yarı itibari ile.

Trabzonu geçeriz demiştim,grubumuz'da Bursa'nın arkasından çıkarız.
    Manisa ile mücadele edeceğiz gibi duruyor şuana kadar.Olurda son maça kalırsa içerdeyiz

Zor oldu geçmek ama oldu sonuçta Bakalım hedef final.

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Trabzon'u geçmek aşırı iyi hedef gerçekleşti.
    Zor da olsa geçtik.Derbileri kazanıyoruz ilerisi için umut verici
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

3.cüyle aramızdaki fark 10 ve performansına bakarsak Süper Lig'e rahatlıkla çıkabiliriz

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Krios View Post
    3.cüyle aramızdaki fark 10 ve performansına bakarsak Süper Lig'e rahatlıkla çıkabiliriz
    Çok büyük süpriz olmassa Lige çıktık ama Şampiyon olarak çıkarsak tadından yenmez.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Oyundan çıkarken ya save almadım ya da aldığım save de bir problem oluştu herhalde.

Oyunu en son Trabzon kupa maçından önce kaydetmiştim.Çünkü o tür maçları genelde uzun zamana yayarak oynamayı severim.Allah'dan kayıt etmişim yoksa taa lig başına dönmek zorunda kalacakdım.Neyse gelelim konumuzun özüne umarım maçı yine kazanabiliriz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Türkiye Kupası 5.Tur Müsabakası ve Gruplar

Samsunspor : 1 Trabzonspor : 0

Yaptığım bir hata yüzünden maçı tekrar oynamak zorunda kaldık.Gerçi hatayı nerede yaptığımı halen daha bulamadım ama neyse Maçı yine tek farkla kazanmasını bildik.Maçtan sonra ise rakip menajerle baya bir uğraştık bu huyunu sevdim oyunun.Alt lig diye fazla basın toplantısı olmuyor herhalde.Gruplarda ise rakipler yine aynı.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Yine almışız iyi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yine almışız iyi
    Kazanamasaydık save almadığım için kendime baya kızardım açıkçası.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Abi formu tutturmuşsun devamını da gelecek sene Süper Ligde de bekleriz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Abi formu tutturmuşsun devamını da gelecek sene Süper Ligde de bekleriz.
    EyvAllah kardeşim sağolasın Süper Lig'de oyunun hataları bizi darma duman eder kadro değişmesse , yanlız süper Lig falan diyorum da eğer çıkamazsam baya bi rezil olurum herhalde

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ptt 1.Lig 20.Hafta : 1461 Trabzon : 4 Samsunspor : 3

Şu maç hakkında diyebileceğim tek şey , Oyun adeta Trabzon'u iki kez üst üste yenmemize izin vermedi.Deplasmanda 0-2 yi yakaladıktan sonra bir anda kalemizde 2 gol gördük ve devre 2-2 bitti ardından Trabzon 4-2 öne geçsede son dakikalarda bir gol bularak 4-3 ü yakaladık umutlandık ama bu maçtan puan alma başarısını gösteremedik.

Ptt 1.Lig 21.Hafta : Samsunspor : 1 Karşıyaka : 2

İşler değişmeye başlıyor gibi adeta.Geçen maçta tamamen oyunun azizliğine uğrayıp 3 puan kaybetsekde bu maçtan beklemiyorduk böyle bir skor.Fatih'in takımı 10 kişi bırakması da cabası oldu.İşin garip tarafı ise 10 kişi kaldıktan sonra maçta hiç pozisyon olmadı neredeyse 32-33 dakika vardı maçın bitmesine.

Ptt 1.Lig 22.Hafta : Orduspor : 1 Samsunspor : 1

Evet işler gerçekten değişiyor ve tüm çarklar terse dönmüş durumda adeta.Kazanamıyoruz kazanamamızın yanında o golcü kimliğimizi de kaybetmiş durumdayız.Eğer bir iki maç daha böyle giderse taktik değişikliğine gitmeyi düşünüyorum.Maç ile ilgili ise Arif Şahin mükemmel bir frikik golü attı gerçekn çok iyi oynuyor.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Maçlar iç açıcı değil kötü gidiş başlamış.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Maçlar iç açıcı değil kötü gidiş başlamış.
    Ligi toparlarız gibime geliyor.Şimdi girdim baktım oyuna Kupa'da grup maçları var.Biraz ders çalıştıkdan sonra oyuna girip akşam diziye kadar oynarım Bu süreçte takım perte çıkmaz inşAllah.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Son 3 maçta kaybedilen 8 puan var.Ama yukarılarda olduğumuz için telafi şansı var bu maçların.Ben playoff oynamadan lige çıkacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Son maçlar kötü hocam

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Son 3 maçta kaybedilen 8 puan var.Ama yukarılarda olduğumuz için telafi şansı var bu maçların.Ben playoff oynamadan lige çıkacağımızı düşünüyorum.
    Manisa en yakın takipçimizdi ama maalesef önümüzdeler artık.Play - Off oynarsak sıkıntılı direk çıkabileceğizi düşünüyorum bende.Şimdi kupa maçları için giricem oyuna.Tahmin ediyorum Ligde de Şampiyon olarak tamamlarız sezonu.Yeterki 1-2 maç peş peşe kazanalım.

Son maçlar kötü hocam
    Kötü oldu ama telafi edebileceğimiz maçlar malum 2.yarının henüz ilk haftaları.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Türkiye Kupası Grup Maçları :

1.Maç : Gençlerbirliği : 3 Samsunspor : 1

İlk defa bu kadar ezildiğimiz bir maç oldu herhalde.Gerçi rakibimiz yan toplardan goller bulsada oyun olarak bu kadar çok pozisyon vermek kötü oldu adeta.Kupa'da ümitlerimi bu maçtan sonra kaybettim desem yeridir.

2.Maç : Samsunspor : 1 Bursaspor : 4

İlk haftadan sonra garip bir maç oldu.2 Tane penaltının çalındığı maçta Bursaspor 2 penaltı ile üstünlüğünü bize kabul ettirdi.Oyunun açığı olan kanat oyuncuları Bursa adın Ozan İpek ve Tuncay gibi 2 yardıran oyuncu olunca sonuç kaçınılmaz oldu.

3.Maç : Kasımpaşa : 4 Samsunspor : 1

Valla ilk defa gol atamayacağız sandım 10 kişi savunma yaptık çünkü.Neyseki 90.dakika da bir oyuncu ile atağa çıktık içerde kimse olmamasına rağmen orta yaptı savunma da sağolsun kendi kalesine attı kimse yokken.Böylece gol atmış olduk.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Grupta affetmemişler abi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Grupta affetmemişler abi
    Sorma yahu , Bu kadarını beklemiyordum Final hedefi varken 0 çekicez gibi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İlk sezonda neyin finali Turgut'um yapma. Seneye alırız Şaban hala oradaysa iyi bak tosunuma.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    İlk sezonda neyin finali Turgut'um yapma. Seneye alırız Şaban hala oradaysa iyi bak tosunuma.
    Oyunun hatasından faydalanırım dedim kardeşim ama olmadı Belki dedim gruplardan sonra büyük takımlara karşı kanatları tamamen kapatarak kontra oyunu yaparım diye ama olmadı.Şaban hakkatten şaban ya reel'de bu kadar kötü bir oyuncu olamaz

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

PTT 1.Lig 22.Hafta : Denizlispor : 2 Samsunspor : 1

Vallahi anlamak güç , cidden güç.Lig sonuncusu Denizli geliyor bir anda bizden 3 puan alıyor.Tamam kötü bir dönem ama bu kadar da kötüsü olamaz herhalde.Son dakika golüyle 1 puandan olduk acilen toparlanmamız lazım.

PTT 1.Lig 23.Hafta : Samsunspor : 3 Balıkesirspor : 5

Çıldırmaya az kaldı resmen Anlamadığım ilk yarı takır tıkır giden takım neden böyle tepetaklak oldu anlayamadım.Ama bir çözüm bulacağım elbette.Umarım Süper Lig'e çıktığımız zaman maç motoru için yeni bir güncelleme gelir de düşmeyiz hemen.

Ptt 1.Lig 24.Hafta : Maraşspor : 3 Samsunspor : 2

Arkadaş yine son dakika golü yine giden 1 puan artık 1 puana razı olmaya başladık.Bu maçtan sonra kupa maçını da oynayıp biraz ara vermeyi düşünüyorum yoksa kafayı tırlatıcam O yüzden biraz ara iyi gelebilir.

Türkiye Kupası Grup Maçları

Samsunspor : 0 Gençlerbirliği : 0

İlk defa golsüz bir maç ile karşılaştım bu seri de Sevindim valla gol olmamasına.Amaçsız bir maçtı zaten sadece gelecek olan paraya bakıyoruz artık..

Samsunspor : 0 Kasımpaşa : 4

Artık bitse de kurtulsak dediğimiz şu grup maçlarından bir kurtulsak da rahatlasak arkadaş.Sakatlık falan çıkmadan bitse de gitsek.

Bursaspor : 3 Samsunspor : 1

Şükürler olsun ki Türkiye Kupası ızdırabı da geride kaldı.Ligde bu kadar kötüyken birde üstüne Kupa mağlubiyetleri iyiden iyiye morallerimizi bozdu.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Çok aşırı kötü gidiyoruz.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Topalarmamız lazım :/

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Çok aşırı kötü gidiyoruz.
    Her inişin bir de çıkışı vardır diye umuyoruz

Topalarmamız lazım :/
    2 Hafta üst üste içerdeyiz 6 puan bizi Şampiyonluğa doğru götürür gibime geliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ptt 1.Lig 25.Hafta : Samsunspor : 2 Adanaspor : 0

Üst üste gelen yenilgilerden sonra çıkış yakalamak için kazanmamız gereken bir maçtı ve bizde bunun bilinciyle sahaya çıktık.Nitekimde istediğimizi aldık ve maçı kazanmasını bildik.Tekrar bir güven yakalayıp seri yapabilirsek ne ala.

Ptt 1.Lig 26.Hafta : Samsunspor : 5 Ankaraspor : 4

Gerçekten çok garip bir maç oldu.3-1 Geriye düşmemize rağmen 4-3 e getirdik skoru sonrasında rakip 4-4 yaptıysada son saniyelerde bulduğumuz gol ile 5-4 öne geçtik ve seri yakalamayı düşündüğümüz bu maçla 6 puan topladık.

Ptt 1.Lig 27.Hafta : Antep Belediye : 1 Samsunspor : 1

Şu belediye takımlarını oldu olası sevmem zaten.Yani amaçsız belediye takımlarını amaçları ne lige çıkmak ne de düşüyorlar Neyse ki deplasmandan 1 puan aldık iç saha da oynayacağımız maçı kazanırsak çok güze olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Maçlar birazcık iyileşmiş

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

3 Maçta 7 Puan iyidir.

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri