harbi kötü olmuş kıl payı avrupanın kaçması..neyse sağlık olsun artık takım uyumu artmıs taktik oturmus oyuncular birbirie alısmıs durumda bu sene bakarsın CL gelir (:<
harbi kötü olmuş kıl payı avrupanın kaçması..neyse sağlık olsun artık takım uyumu artmıs taktik oturmus oyuncular birbirie alısmıs durumda bu sene bakarsın CL gelir (:<
Şimdi biraz bana destek ol son 4 maçım 3 maç kazansam şampiyonum![]()
Eskişehir maçını kaybetmen Avrupa'ya gideni belli etmiş yazık olmuş son hafta Fenerbahçe'yi de yenmişsin.Seneye daha sağlam transferler, daha sağlam kadro bekliyoruz başkan
Serdar Gürler tabiki max 1 civarı
Evet öyle oldu.
Hocam bilmiyorum Özkan daha iyi geldi bana oldu aldım.
Abi Özkan'ı aldım ve baya bir paraya Serdar'ı pek istemedim denemiştim daha önce denenmemiş adam almak istedim.
Abdulkerim Bardakçı
130B'ye aldım Konyaspor'dan çok gelecek vaadeden bir stoper kiralık vermeyeceğim takımda yer bulacak bu sene alternatif olarak.
Atabey Çiçek
Hem yedek takımla oynayacak hemde as takımla Ciro'nun alternatifi olacak ve bu sene baya gelişecek.
Barış Sarıkaya
Köln'de sözleşmesi bitiyordu aldım belki bir şey olur diye Hırvatistan'a kiralık gideceklerden bir tanesi.
Jean Jacques Gosso
İbrahim'in yedeği yoktu kart cezası çok oluyordu şimdi Gosso İbrahim'den daha iyi olunca İbrahim alternatif oldu.
Koray Kaçınoğlu
Sağ bekte alternatifimiz yoktu Serkan'ın yedeği olacak ve çok gelişecek inanıyorum.
Ömer Kahveci
Bucaspor'dan bedava aldım alternatif olacaklardan bu sene yedek takımdada maçlara çıkacak.
Özkan Yıldırım
Çok geliştireceğime inanarak aldım ÇalışkanKanatOyuncusu rolünü çalıştırıyorum , sol açıkta oynayacak ve 5M bedelle aldım biraz çok ama olsun parasının hakkını sonuna kadar vereceğini düşünüyorum.
Taylan Antalyalı
Kamptan sonra Hırvatistan yolcusu olacak birisi daha orada birazcık tecrübelensin çok yararlı olacağına eminim.
Transferlerim devam edecektir
Transferler iyi.![]()
transferler iyi ama çok genç isimlerden oluşmuş..bu sorun yaratabilir..dikkat etmek lazım kardeşim
Transferler güzel.
Averaj yuzunden Avrupa'yi kacirman kotu olmus.. insallah yeni sezonda daha iyi baslarsin lige.
Özkan'a çok vermişsin be kardeşim üstelik sakatlık eğilimi var o paraya Sefa alınırdı hem tecrübeli sayılır umarım verdiğin parayı çıkartırsın
maclara dalmışım unuttum buraları ama ne serdar ne özkanı al derdim yetişseydim (:
çok kötü olmuş avrupaya gidememek ama bu sene gideriz inşallah![]()
Çok genç transferler olmuş tabi statü gereği böyle olmak zorunda kalede Ömer Kahveci biraz geliştikten sonra as kadroda rahatlıkla oynar bence![]()
Transferler güzel hocam
Transferler iyi ama özkana para çok gitmiş halil abinin dediği gibi sefayı alabilirdin![]()
Ne zamandır girmiyordum, tek düşündüğüm şey acaba Doğaç hangi takımda![]()
Hevesini kırmak gibi olmasın kardeşim ama Özkan sahip olduğu o mental ile verdiğin paranın hakkını çıkarmaz da seni yoldan çıkarıryeni gördüm yaş olmuş 21 o mental yukarılara çekilse bile resmen leş aklında bulunsun oyuncu alırken sadece teknik özelliklere bakma herifte beyin olmazsa tekniğini kullanamaz (: Ama inş yanılırım ve verim alırsın
Teşekkür ederim hocam
Abi Özkan'a elim çok gitti geldi en son onda karar kıldım.
Canın sağolsun Reis
İnşAllah.
Seneye düşünüyorum zaten Fornezzi'nin sözleşmesi bitecek kontenjan rahatlar en azından
Sağolasın hocam
Olsun ya Özkan'ı çok istedim gerçekten
eksik olma kardeşim ilk defa kovulmadık
Abi bu sene olmasa bile 1-2 seneye göreceğiz hep beraber Özkan'ı
Sol bekte Wederson'un alternatifi yoktu.
Pilot takımımız yaşadı 1.Lige çıkacaklar inşAllah buraya bir de İshak eklenecek.
Hazırlık Maçları
Taktiğimizin üstüne yeni ve daha iyi oyuncular eklenince baya bir verim aldık 4 maçta 0 gol yerken rakip fileleri 19 kez havalandırdık.
Bayrak'ın Hedefi Kupa
Konyaspor'la yapacağı maç öncesi yaptığı son idmanda gazetecilere konuşan T.Direktör D.Bayrak bu sene hedefim 1 kupa kazanmak lig olur ZTK olur bilemem ama bu takıma bir kupa kazandıracağım taraftarların gönlü ferah olsun en kötü ihtimalle Avrupa biletini kapacağım dedi bu açıklamalara başkanın çok mutlu olduğu gözüktü.
Özkan'a çok para saymışsın umarım başarılı olur.