SON DAKİKA!!!! FETHİYESPOR YENİ MENAJERİ KAAN TORUN BASIN TOPLANTISI DÜZENLİYOR KAMERALARIMIZI FETHİYE ŞEHİR STADI BASIN ODASINA ÇEVİRİYORUZ...

IRMAK KAZUK:
Hocam Öncelikle Yeni Görevinizde Başarılar Diliyorum. İlk Sorum Şu Olacak. Fethiyespor Geçen Sezon Hatayspor İle Oynanan Playoff Maçını Kazanarak PTT 1.Lig'e Yükseldi , Peki Yeni Yükselen Bir Takımın İlk Hedefi Ne Olacaktır Sizin Gözünüzde????

Kaan Torun:
Öncelikle Yeni Görevim Altında İyi Dilekleriniz İçin Bütün Basın Mensuplarına Ve Bütün Fethiyespor Taraftarına Fethiye Halkına Ve Bana Bu Görevi Bahşeden Başkanıma Teşekkürlerimi Bir Borç Bilirim. Sorunuza Gelince İlk Hedefimiz PTT 1.LİG'de Kalmak Olacak. Ondan Sonraki Senelerde İse Playoff u Zorlayacağımızı Düşünüyorum.

Erdoğan Arıkan:
Hocam Yeni Göreviniz'de Başarılar Tekrar. Sorularımdan Biri Şu Olacak Takıma Takviye Düşünüyormusunuz? 2. Sorum Fethiye Halkı Gelecekte Nasıl Bir Fethiyespor Takımı Seyredecek???

Kaan Torun:
Teşekkürler. İlk Sorunuza Gelecek Olursak Takımı Daha 2 Gündür Tanıyorum , Önümüzde Oynayacağımız 3-4 Hazırlık Maçı Var Ondan Sonra Takviye Yaparmıyız Yoksa Kadromuz Yeterli mi Karar Vereceğiz. 2. Sorunuzu'da Şöyle Cevaplayacağım. İlk Sene Ligde Kalan Bir Takım İçin Savunma Ağırlıklı Bir Takım Yaratmayı Düşünüyorum. Gelecek Senelerde Neler Olacak Göreceğiz.

Rasim Ozan Kütahyalı:
Hocam Şimdi İyi Dediniz Hoş Dediniz Ama Daha 2 Günde Bizim Kulağımıza Gelen Bir Kaç Bilgi Paylaşacağım Sizlerle Hazır Burada İken. 2 Gün İçerisinde Başkandan İstedikleriniz Biraz Başkanı Sinirlendirmiş Haberleri Geliyor. Doğru mu???

Kaan Torun:
Rasim Bey İstihbarat Aldığınız Arkadaşlara Selamlarımı İletin. Daha 2 Gün Geçmiş Kulübüm İle Ortaya Atılan İddaalar Utanç Verici. Geçirdiğim 2 Gün Boyunca Başkan İle Güzel İşler İçerisindeyiz. İlerleyen Zamanlar Neler Gösterecek Bende Bilemiyorum. Ben Fethiye Doğumluyum. Yani Bir Bakıma Beşkazalıyım. Başkanımız İle Pozitif Bir Şekilde Konuşuyoruz Geleceğimizi İnşa Ediyoruz.
TOPLANTIYA GELEN BÜTÜN BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR EDERİM...