Ertesi gün istifa haberim gazetelere şok haber diye düşmüştü.Arsenal taraftarlar inanmakta güçlük çekiyor,diğer takım taraftarları ise doğru olması için dua ediyordu adeta.Ama bu doğruydu.Şimdi işsizdim.Amacım derhal yeni bir takım bulmak oldu.Arsenal'in başına Guus Hiddink geçirildi ve Lyon'un menajerlik koltuğu boşaldı.Ona başvurdum ama zaten biriyle anlaşmışlardı bile.OM ve Livorno,Sheffield Wednesday,Birmingham City boştu.

Hepsine başvudum.İlk görüşmek isteyen Marsilya oldu.Kulüp binasına ve başkanın ofisine gittim.Başkan kadındı.(Seçimleri sonradan kazanmış.)İş görüşmelerine başladık.''Seni işe alırsak vereceğimiz transfer bütçesi 240 B olacak.Kabul ediyor musun?'' dedi.''Biraz daha fazla olursa şükela olur dedim.''.''Maaş bütçesi ise 200 B olacak.Bu senin için iyi mi?'' dedi.''Bak bunu tutturdunuz işte.'' dedim. '' Seni işe alırsak kabul ettirmek istediğin bir felsefe var mı?'' diye sordu.''Takıma geleceğinin iskeleti olabilecek genç oyuncular transfer etmek ve yetiştirmek istiyorum.'' dedim.''Peki seni işe alırsak bizden isteyeceğin bir şey olacak mı?'' dedi.''Eğer beni seçerseniz kulübün antreman ve alt yapı tesislerini geliştirmenizi isteyeceğim.'' dedim.''Bunun kulüp ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum.'' dedi.''O zaman kabul olmaz.'' dedim.Yüzünü ekşitti.Çık dışarı diye bağırmaya başladı.Ben de işi alamayacağımı anlayarak dışarı çıktım.Adet gününe denk geldim herhalde.