Ligde 16 karsilasma oynadik
Turkiye kupasinda 2 tur gectik
Toplam 4 turda Europa ligine kaldik

Lige yavas bir giris yaptik ve maclari oynadikca tempomuzu yukseltiyoruz. En son oynadigimiz macta Eskisehire ligdeki ilk maglubiyetini verdik deplasmanda.

Avrupa grubumuzdan cikacagimizi dusunmuyordum ama futbolcular beni yaniltti. Evde yenemedigimiz Frankfurt (maglup olduk) ve Braga'yi (berabere bitti) gittik deplasmanda yendik.

Kadroda degisikliklere gitmek istiyoruz ama sezon basi cok erkendi bu mudaheleleri yapmak icin. Erken avrupa maclari oynamamiz hazirlik kampimizi kisitliyordu birde plansiz transfer yapmak eklenseydi suan belkide avrupada degildik.

Kadrodaki degisikligi 2 part olarak yapmayi dusunuyorum. Yabancilarda Colman haric diger butun oyunculari yollamak istiyorum. Yarisini simdi girecegim Ocak ayi transfer doneminde, yarisinida sezon sonu. Tabi kimi getirebilecegimiz bu oyuncularin yollanma sirasini belirliyecek.

Pantelici alip Jankoyu satmakti hedefimiz ama Janko antremana ciktigi gun tekrar sakatlandi.
Moxey avrupa kupalari maclarinda Olcan'i dinlendirmeme firsat verdi.
Takimda sag kanatta oynayacak Volkan ve Emre vardi ama ben ikisininde surekli 11'de oynayabilecek kapasitede oldugunu dusunmedigim icin Tunay'i kiraladim.