Nuh yeni Alex olacak adammış be
bu arada Moi Gomez ve Paredes transferlerini çok beğendim
Nuh yeni Alex olacak adammış be
bu arada Moi Gomez ve Paredes transferlerini çok beğendim
Transferin Son Gününde Juan Iturbe ile bedava anlaştık
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk 3 maç sonuçları
Lige Devam Ediyoruz
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. Maç
Ligde Beşiktaş Maçı Sonraki Durumumuz
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. ve 6. Maçlar
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu Biten Maçlar Sonucu Puan Durumu
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Eşleşmeleri
Puan Durumu
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İlk Maçı
Şu Galatasaray ı bir türlü yenemiyoruz yine yenildik
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İkinci Maçı
Beşiktaş İle Final Oynayacağız. O kupa İzmir'e gelecek!!!
Puan Durumu
Ligdeki Son 4 Maçımız
Akhisar la Ligin İlk Devresinden kalan erteleme maç
Bu da ligin son maçı yine Akhisar la
Lig Sonu Oluşan Puan Durumu
Şampiyonlar Ligi Önelemelerine katılma hakkı elde ettik. Şampiyonluğu kazanmak için daha çok yolumuz var gibi görünüyor. Şimdiki hedef Ziraat Türkiye Kupası Finali..
Veee Maaç Başlıyooooorrrrrr!!!
Sezon Sonu Oluşan Mali Tablomuz
Eskişehirspor,Mainz,Beşiktaş,Leverkusen,Kasımpaşa, Fenerbahçe ve birçok takımdan teklif aldım ancak Göztepe yi bırakmadım![]()
Yeni sezona büyük ümitlerle başlıyoruz. İlk icraatımız kiralık olarak forma giyen kaleci Hamdullah'ın bonservisini almak oldu. Bonuslar ve 12 aylık taksit ücretleri dahil toplam 14 milyon euro ya 5 yıllığına imza attık. En az 15 sezon kaleci sıkıntısı çekmeyeceğizTransfer bütçemiz 10m euroydu şu an 0 kaldı
:
Bu arada Arsenal Moi Gomez için teklifte bulundu
Ben de 20m euro istedim onlar da teklifi artırdılar
En son 13.75 m euro peşin 2.5 m euro 12 ay taksitle anlaştık. İki taraf için de hayırlı olur inşallahAslında hiç satmak istemiyordum ancak gelecek adına yatırım yapmam için nakite ihtiyacım vardı ayrıca Leandro Paredes ile bedava anlaşmıştık onun da etkisi var
Beşiktaş tan genç stoper aldık
Ahkisar dan Muhammed Demir 'i bonservisiyle , PSG den Enes Ünal'ı 2 yıl kiralık olarak kadromuza kattık.
Transferin son gününde sol bek için güzel bir genç oyuncu aldık PSV den
Geçen sene bedava kadromuza kattığımız fakat kontenjan nedeniyle Kayserispor a kiraladığımız Marcelo Cirillo yu 7.75m euro karşılığında Feyenoord a sattık(Kayseri de 18 maçta 11 golu vardı)
Galatasaray'dan Muharrem Bayraktar isimli 18 yaşında bir sol bek transfer ettik 7.25 m euro+bu sene geçerli olmak üzere devre arasına kadar Galatasaray da kiralık oynaması koşulu ile 5 yıllığına anlaştık.
Transfer Defterini kapattık.
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu Eşleşmesinde Hollanda'nın Twente takımı ile eşleştik!!!
Sezon Öncesi Hazırlık Maçlarımız ve Sonuçları
GÖZGÖZ ün Şampiyonlar Ligi Macerası Başlıyorrrr!!!
İnanılmaz derecede güzel oynadık çok pozisyona girdik tam 4 ten topumuz direkten döndü ancak olmayınca olmuyor. İkinci maçta bunları yer bitiririz...
2. Maç
Twente nin GÖZ ünü çıkarttık!!!
Şimdi sırada Süper Kupa finali var Galatasaray ile. GS ile oynadığımız maçlarda şu ana kadar hiç galibiyetimiz yok sadece 2 beraberliğimiz var
Gs karşısında pek bir varlık gösteremedik Gs daha farklı kazanabilirdi ancak şanslıydık. Tabi yenilgide 3 nün önce oynadığımız Twente maçı etkili oldu çoğu oyuncumuz yorgundu ve bu maçta oynatamadık
Şampiyonlar Ligi Play-Off Kuraları Çekiliyor
Bu kura biraz moralimizi bozdu açıkçası ancak gelebilecek takımlar arasında en iyisi de buydu. Şansımızı deneyeceğiz.
Ligde İlk maçımıza şok bir yenilgiyle başlıyoruz....
Tek kale oynadık ancak kontra ataktan gol yedik..
Şampiyonlar Ligi Play-Off 1. Maç
İzmir Atatür stadında oynanan maçta tam 51 binin üstünde taraftar bizi destekledi. Ancak ortada geçen maçta ilk ciddi pozisyonunu gole çeviren Porto maçı 1-0 almasını bildi
Ligde 2. Hafta
Güle oynaya kazandık
Şampiyonlar Ligi Play-Off 2. Maç
iyi mücadele ettik ancak çok pozisyon verdik 1-2 tane çok net fırsat yakaladık ancak değerlendiremeyince elenmekten kurtulamadık. Artık yolumuza Uefa Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz
Uefa Avrupa Ligi Grup Eşleşmeleri
Çok zor bir gruba düştük ancak şansımızı zorlayacağız.
Ligde 3. ve 4. Hafta
Uefa Avrupa Ligi I Grubu İlk Maçımız Betis ile
Yenilmemiş olmamız sevindirici
Hocam şu Nuh'un profilini falan at arada gelişmiş mi merak ettim çok beğendim adamı. Alex olmalı o
O adamın üzerine düş biraz![]()
Ligde 5. 6. ve 7. Hafta Maçlarımız
7. Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Uefa Avrupa Ligi I Grubu 2. Maçımız
Nuh harika![]()
Kadromuzdaki Kaliteli Gençlerden Bazıları
Vay beçok iyi
![]()
8. Haftada Gençlerbirliği ne kaybediyoruz
Yarıca Hasan Türk 6 hafta sakatlandı
Yeni Bir Regen buldum ancak takımı satmıyor bizim de paramız yetmiyor
9. Hafta
Last edited by xthexserhat : 13.Kasım.2013 at 20:37
Uefa Avrupa Ligi I Grubu 3. Maçımız
İlk yarı 1 tane bile şutumuz yoktu ancak devre arası yaptığım oyuncu değişikliği sayesinde skoru 1-1 e getirdik ve 1 puan almayı başardık
Puan Durumu
2 tane içerde maçımız kaldı onlardan en az 4 puan alabilirsek gruptan çıkarız.
Gidişat Avrupa'da iyi ligede yansırsa harika olur![]()
Ligde 10. ve 11. Hafta Maçları
Puan Durumu
Uefa Avrupa Ligi I Grubu 4. Maçımız
İki takım da inanılmaz gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve sonuç olarak maç berabere bitti. Tek iyi yanı yenilmememiz oldu.
Bir sonraki maçımız Betis ile deplasmanda. En az beraberlik alırsak bu gruptan çıkarız diye düşünüyorum.
Gürkan a Milli davet geldi!!!
12. Hafta
13. Hafta
Tamamen tek kale oynadık boş yere bir penaltı sonrasında kaleyi bulan ilk şut gol oldu ve hiç haketmediğimiz bir yenilgi aldıkAtamayana atarlar...
Uefa Avrupa Ligi I Grubu 5. Maçımız
Tam yenildik derken genç yeteneğimiz Gürkan sahneye çıktı ve skoru eşitler. Kalan dakikalarda skorun üstüne yatıp 1 puanla evimize döndük
Puan Durumu
Son maç Frankfurt la içerde. Beraberlik bile gruptan çıkmamıza yetecek
Last edited by xthexserhat : 14.Kasım.2013 at 04:09
14. Hafta
Kabus gibi başlayan maçı çok rahat çevirmesini ve fark atmasını bildik
Ziraat Türkiye Kupası 4. Ön Eleme Turu
Kaleci hariç tamamen yedeklerle çıktık zor da olsa tur atlamayı bildik..
15. Hafta
Franfurt maçı öncesi ŞOK ŞOK ŞOK!!! Kulüpten yapılan açıklamaya göre bugünkü antrenmanda sakatlanan Gürkan 1 hafta civarı sahalardan uzak kalacak!!!!
Last edited by xthexserhat : 14.Kasım.2013 at 04:43
Uefa Avrupa Ligi I Grubu 6. Maçımız
Kadrolar ve sahaya dizilişler
Maç sonucu
Frankfurt u yine dağıttık ve gruptan namağlup ve lider olarak çıkmayı başardık!!!
16. Hafta
Gazabımızdan İBB de çekti
16. Hafta sonunda oluşan puan durumu
Ziraat Türkiye Kupası 5. Ön Eleme Turu
Gruplar da belli oldu
Bu grup bizi baya bi zorlayacak gibi..
Uefa Avrupa Ligi 1. Eleme turu kuraları
Bizde de şans denen birşey yok gittik en güçlü takımlardan birini çektik
Last edited by xthexserhat : 14.Kasım.2013 at 05:19
Devre arası transfer döneminde Muhammed Demirci'yi Ç.Rizespor a 500k ya sattık.
Valery Nsangou yu Fener e 1.9 m euro ya sattık
Muhammed Demir(GS) ve Hakan Aslan(GB) ı kiralık, Eray Ataseven i ise ücret almadan bonservisi ile gönderdik Rizeye
Gel gelelim aldığımız oyunculara. Sadece 2 tane oyuncu aldık. 1 stoper 1 de forvet. Forvet zaten bizde 2 yıldır kiralık olarak forma giyen Muratovic oldu. 2 oyuncunun da sözleşmesi bitiyordu ve çok cüzi miktarlara aldık
NOT:!! Kupa Maçlarının skorlarını toptan paylaşacağım
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu Maç Sonuçları ve Puan Durumu
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Eşleşmeleri
BJK yi daha önce finalde yendik şimdi yarı finalde karşılaştık hadi hayırlısı
Lige Devam
Mağlubiyeti hakettik ancak bizi üzen kiralık gönderdiğimiz ouncunun bize gol atması oldu.(Ferhat Erdenerin)
BÜyük maç Başlıyorr!! Inter vs Göztepe
Çok iyi mücadele ettik ancak tüm çabalarımıza rağmen skoru koruyamadık ve maçı 2-1 kaybettik
Yedek ağırlıklı çıktığımız maçı kazanmasını bildik
Uefa Avrupa Ligi 1. Eleme Turu Rövanş Maçı: Göztepe vs Inter!!!!
Herşey mükemmel gidiyordu 1-0 öne de geçmiştik fakat bir anlık dalgınlık ile yenilen gol yüzünden avrupa defteriini bu sezonluk kapattık
Lige Konsantre Olmaya Çalışacağız
Puan Durumu
Bu arada puan durumu dikkatimi çekti kimi takımın 1 maç kimi takımın 2 maç eksiği var ben de fikstürümü baktım ve Galatasaray la ligin ilk devresinde oynamadığımı farkettim. Zaten aşağıda görüldüğü gibi son haftalarda 2 defa oynayacağız GS ile. Bu neden kaynaklanıyor acaba bilen varmı?? Geçen sezon da son 2 hafta üst üste Akhisar ile oynamıştım..
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İlk Maçlar
2. maç için avantajlı gibi görünse de çok tehlikeli bir skor bizim için.
Ligde 26. Maçımız
27. Hafta
GS nin puan kaybettiği hafta biz de puan kaybedip büyük bir avantajı elimizden kaçırıyoruz
En önemli oyucularımızdan Olan Haman 3 ay sakatlandı!!!!!!!!
Last edited by xthexserhat : 14.Kasım.2013 at 17:36
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı
Bursaspor ile final oynayacağız. Zor bir maç olacak ancak kupayı bir kez daha İzmir e getireceğiz!!
28. Hafta
29. Hafta
Kadıköy de zafer gecesi!!!
Puan Durumu
Last edited by xthexserhat : 14.Kasım.2013 at 18:19
30. Hafta
Puan Durumu
Şampiyonlar Ligi ne katılmayı garantiledik. Şimdi en kritik maçımıza çıkacağız GS deplasmanına gidiyoruz 1 puan bize yetecek
31. Hafta
Yine direnemedik GS yeŞampiyonluğu biraz zora soktuk. GS ile bir de erteleme maçını oynayacağımız düşünüldüğünde işimiz çok ama çok zor!!!
Yenilgiyi unutturmak adına D. Kyiv den Dudu ile bedava anlaştık. Sezon sonu katılacakAyrıca Feyenoord dan Trindade De Vilhena ile beleşe anlaştık
Last edited by xthexserhat : 14.Kasım.2013 at 19:15